Επίσκεψη του Παναγιώτη Πάτρα υπ. ευρωβουλευτή της Ελιάς – Δημοκρατικής Παράταξης στην Ελασσόνα Reviewed by Momizat on . Την Τετάρτη 14 Μαΐου ο Παναγιώτης Πάτρας υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη επισκέφθηκε την πόλη της Ελασσόνας. Στο πλαίσιο της επίσκεψη Την Τετάρτη 14 Μαΐου ο Παναγιώτης Πάτρας υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη επισκέφθηκε την πόλη της Ελασσόνας. Στο πλαίσιο της επίσκεψη Rating: 0

Επίσκεψη του Παναγιώτη Πάτρα υπ. ευρωβουλευτή της Ελιάς – Δημοκρατικής Παράταξης στην Ελασσόνα

Επίσκεψη του Παναγιώτη Πάτρα υπ. ευρωβουλευτή της Ελιάς – Δημοκρατικής Παράταξης στην Ελασσόνα
Την Τετάρτη 14 Μαΐου ο Παναγιώτης Πάτρας υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη επισκέφθηκε την πόλη της Ελασσόνας. Στο πλαίσιο της επίσκεψης επισκέφθηκε τον νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο για τον Δήμο Ελασσόνας κο Γεώργιο Πασχόπουλο, επικεφαλή του Συνδυασμού «Δήμος Ελασσόνας – Ολύμπου Πολιτεία» με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις παρεμβάσεις του Δήμου που συμβάλλουν στο αναπτυξιακό μέλλον της περιοχής εν μέσω κρίσης. Κατόπιν επισκέφθηκε τα γραφεία της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΑΕΝΟΛ  ΑΕ, με την οποία συνεργάζεται στο πλαίσια εφαρμογής των Ολοκληρωμένων προγραμμάτων Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου (ΟΠΑΑΧ) στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, των οποίων είναι Γενικός Συντονιστής από το 2003. Τέλος είχε συνάντηση με την συνυποψήφια του κα Ευα καιλή, που συμπτωματικά επισκέφτηκε την Ελασσόνα στο πλάισο της προεκλογικής της εκστρατείας.
«Η ΑΕΝΟΛ ΑΑΕ ΟΤΑ αποτελεί υπόδειγμα τοπικού αναπτυξιακού μηχανισμού ικανού να διαχειρίζεται  συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα τοπικής ανάπτυξης της ΕΕ που συνεισφέρουν στην επιχειρηματικότητα, την δημιουργία θέσεων εργασίας και την εξωστρέφεια της περιοχής. Η βούληση των τοπικών φορέων να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια αυτή είναι εκ των ουκ άνευ» δήλωσε ο Παναγιώτης Πάτρας μετά το πέρας της συνάντησης στο Δημαρχείο της Δεσκάτης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή