Επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο Δήμαρχο Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Τον Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Τον Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Rating: 0

Επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο Δήμαρχο Τρικκαίων

Επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο Δήμαρχο Τρικκαίων

Τον Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Ο κ. Βασιλακόπουλος καλαθοσφαιριστής κι επί χρόνια παράγοντας του μπάσκετ, έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA Εurope) και βρίσκεται στην πόλη με αφορμή τη διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην πόλη των Τρικάλων.

Οι κ.κ. Βασιλακόπουλος και Λάππας συζήτησαν σχετικά με το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός του μπάσκετ που διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά στην πόλη η οποία έχει ιδιαίτερη σχέση με το άθλημα.

Ο δήμαρχος Τρικκαιών δήλωσε πως τα Τρίκαλα αναλαμβάνουν πολύ σημαντικές διοργανώσεις, πράγμα που οδηγεί στην αύξηση της τουριστικής κίνησης στην πόλη και στον νομό Τρικάλων.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση, από τον κ. Βασιλακόπουλο, πάρα πολλές πόλεις διεκδικούσαν να πάρουν τους αγώνες αυτούς οι οποίοι είναι υψηλού επιπέδου, καθώς στις ομάδες αγωνίζονται παίκτες που βρίσκονται στις πρώτες ομάδες των Εθνικών Κατηγοριών, αλλά πλαισιώνουν και τις εθνικές μας ομάδες.

Αφήστε το σχόλιο σας