Επίσκεψη του Υπουργού Κ. Σκρέκα, στο Νοσοκομείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Την άποψή του ότι θα πρέπει να αναβαθμιστεί η δημόσια Υγεία μέσα από συγκεκριμένες δράσεις, επανέλαβε ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας κατά τη διάρκεια τη Την άποψή του ότι θα πρέπει να αναβαθμιστεί η δημόσια Υγεία μέσα από συγκεκριμένες δράσεις, επανέλαβε ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας κατά τη διάρκεια τη Rating: 0

Επίσκεψη του Υπουργού Κ. Σκρέκα, στο Νοσοκομείο Τρικάλων

00000000000000000000000000000000000000000
Την άποψή του ότι θα πρέπει να αναβαθμιστεί η δημόσια Υγεία μέσα από συγκεκριμένες δράσεις, επανέλαβε ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Ο Υπουργός κ. Κ. Σκρέκας είχε συνάντηση με τον Διοικητή κ. Γ. Σουφλιά και τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ντ. Μπάρδα με τους οποίους συζήτησε για τη προσπάθεια που γίνεται τον τελευταίο χρόνο για αναβάθμιση των κλινικών του ιδρύματος και την προμήθεια νέου ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού. «Κάνουμε ότι είναι δυνατόν» δήλωσε ο Υπουργός κ. Κ. Σκρέκας «ώστε να ενισχυθεί και με προσωπικό και με ιατρικό εξοπλισμό το Νοσοκομείο Τρικάλων, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα της Ελληνικής περιφέρειας».
skrekas
Στη συνέχεια ο κ. Κ. Σκρέκας είχε συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων και των ιατρών και άκουσε με προσοχή τα αιτήματά τους, επιμένοντας ότι «θα πρέπει να τους παρέχονται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας και ασφαλώς αξιοπρεπείς, αν μη τι άλλο, μισθοί. Έχουν κάνει θυσίες και οι ίδιοι και τώρα που η χώρα βγαίνει από την κρίση με σίγουρα και σταθερά βήματα που η Ν.Δ. εγγυάται, είναι η ώρα να αποκατασταθούν».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή