Επίσκεψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στους Δημάρχους Καλαμπάκας και Πύλης Reviewed by Momizat on . Στις συναντήσεις συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές και οι υπηρεσίες των δήμων, ενώ τέθηκαν και οι άμεσες αναπτυξιακές προτεραιότητες για Στις συναντήσεις συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές και οι υπηρεσίες των δήμων, ενώ τέθηκαν και οι άμεσες αναπτυξιακές προτεραιότητες για Rating: 0

Επίσκεψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στους Δημάρχους Καλαμπάκας και Πύλης

siriza
Στις συναντήσεις συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές και οι υπηρεσίες των δήμων, ενώ τέθηκαν και οι άμεσες αναπτυξιακές προτεραιότητες για κάθε περιοχή

Επίσκεψη στους Δημάρχους Καλαμπάκας και Πύλης πραγματοποίησαν οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, στο πλαίσιο ενημέρωσης για τα τρέχοντα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στις συναντήσεις συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές και οι υπηρεσίες των δήμων, ενώ τέθηκαν και οι άμεσες αναπτυξιακές προτεραιότητες για κάθε περιοχή.

Οι συναντήσεις αυτές θα συνεχιστούν με όλους τους δημάρχους του Νομού Τρικάλων με στόχο την δημιουργία μιας ισχυρής ατζέντας ανάπτυξης για την περιοχή.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο των συναντήσεων συζήτησαν και για την νέα αυτοδιοικητική αρχιτεκτονική που επεξεργάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ διαβεβαίωσαν ότι βασική προτεραιότητας της νέας κυβέρνησης είναι η αναβάθμιση του ρόλου της δημοτικής αυτοδιοίκησης και της κοινωνικής ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών της. Με δεδομένα τα δημοσιονομικά προβλήματα και τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκαν ότι θα προσπαθήσουν να συμβάλλουν στην βελτίωση της κατάστασης με όλα τα μέσα και θα βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία με όλους τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης για τον συντονισμό του κυβερνητικού και του αυτοδιοικητικού έργου.

Σχόλια (2)

 • θανασης παπας

  Δεν ξερω τι εγινε στη Καλαμπακα , στην Πυλη ομως & απο τη δημοσιευμενη φωτογραφια,προκυπτει οτι την τοπικη οργανωση ουτε καν την ενημερωσαν.

  Απάντηση
 • Αριστοτέλης Παπαδόπουλος

  Μα τι λες τώρα… πως δεν είχαν ενημερώσει… τον Κατσιβελο και τον Τολια δεν τους βλέπεις; Υποστηρικτές του
  ΣΥΡΙΖΑ και με έγγραφη δήλωση… και αντιδημαρχοι του
  Μαραβα ταυτόχρονα.. όλα τα ποστα πιασμενα.. και τα “αριστερά” και τα δεξιά.. τα πάντα όλα.. με τέτοιους υποστηρικτές στις θέσεις κλειδιά τι τις θέλεις τις οργανώσεις των μελών… για μπελάδες στο κυβερνητικο-δημαρχικο νταραβερι;

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή