Επίσκεψη των σπουδαστών της ΣΜΥ στα Μετέωτα Reviewed by Momizat on . Την Κυριακή 1 Oκτωβρίου  πραγματοποιήθηκε, Επίσκεψη - Προσκύνημα των Σπουδαστών Ιης Τάξης της Σχολής στις Ιερές Μονές των Μετεώρων. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η Την Κυριακή 1 Oκτωβρίου  πραγματοποιήθηκε, Επίσκεψη - Προσκύνημα των Σπουδαστών Ιης Τάξης της Σχολής στις Ιερές Μονές των Μετεώρων. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η Rating: 0

Επίσκεψη των σπουδαστών της ΣΜΥ στα Μετέωτα

Επίσκεψη των σπουδαστών της ΣΜΥ στα Μετέωτα

Την Κυριακή 1 Oκτωβρίου  πραγματοποιήθηκε, Επίσκεψη – Προσκύνημα των Σπουδαστών Ιης Τάξης της Σχολής στις Ιερές Μονές των Μετεώρων.

Επίσκεψη των σπουδαστών της ΣΜΥ στα Μετέωτα
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επαφή των Σπουδαστών με τα αξιοθέατα της περιοχής, η διεύρυνση των γενικών γνώσεων και ειδικότερα η επισκόπηση της πνευματικής πορείας του Ελληνισμού με στόχο την πνευματική ανάταση των Σπουδαστών και την προσέγγιση της ελληνοχριστιανικής παράδοσης.
Οι Σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τη μεγαλοπρέπεια ενός μοναδικού γεωλογικού φαινομένου και παράλληλα να γνωρίσουν ένα σημαντικό μνημείο της Ορθοδοξίας. Στις Ιερές Μονές Μεγάλου Μετεώρου, Βαρλαάμ, Αγίου Στεφάνου, Αγίας Τριάδος, Αγίου Νικολάου Αναπαύσα και Ρουσάνου προσκύνησαν τις Ιερές Εικόνες και Λείψανα Αγίων και ενημερώθηκαν για την ιστορία των Μονών θαυμάζοντας θησαυρούς και κειμήλια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή