Επίσκεψη υποψηφίων της ΔΑΚΕ σε σχολεία Reviewed by Momizat on .   Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων και σε δημοτικά σχολεία της πόλης μας, πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης . Το κλιμά   Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων και σε δημοτικά σχολεία της πόλης μας, πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης . Το κλιμά Rating: 0

Επίσκεψη υποψηφίων της ΔΑΚΕ σε σχολεία

Επίσκεψη υποψηφίων της ΔΑΚΕ σε σχολεία

 

Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων και σε δημοτικά σχολεία της πόλης μας, πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης .

Εμφάνιση 1. Συνάντηση με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Τρικάλων.jpg

Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τους Βασίλη Παληγιάννη αιρετό του κλάδου στο ΚΥΣΠΕ και εκ νέου υποψήφιο, τον Χρήστο Τρικάλη αιρετό του ΠΥΣΠΕ Τρικάλων και εκ νέου υποψήφιο, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δασκάλων Τρικάλων Ψαρρά Σεραφείμ και υποψήφιο στο ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καλαμπάκας Ντίνο Γεώργιο και υποψήφιο αιρετό στο ΠΥΣΠΕ Τρικάλων και τον Μπριάζα Αντώνιο αναπληρωτή αιρετό και εκ νέου υποψήφιο στο ΠΥΣΠΕ Τρικάλων, τον Αθανάσιο Κάκια υποψήφιο αιρετό στο ΠΥΣΠΕ Τρικάλων, την Ιωάννα Καρατζούνη υποψήφια στο ΚΥΣΠΕ και τον Δημήτριο Χασιώτη υποψήφιο στο ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας.

Οι εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ, επισκέφθηκαν τον Διευθυντή Εκπαίδευσης κο Μπουλούμπαση Χρήστο και στη συνέχεια επισκέφτηκαν σχολεία και νηπιαγωγεία της πόλης, όπου συζήτησαν με τους εκπαιδευτικούς, αντάλλαξαν απόψεις και υπήρξε γόνιμος διάλογος για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο τα τελευταία χρόνια.

Εμφάνιση 3. Επίσκεψη σε σχολεία.jpg

Κοινή διαπίστωση της επίσκεψης ήταν πως η εκπαίδευση βρίσκεται στη δίνη των μνημονιακών πολιτικών από το 2010, και τόσο η εκπαίδευση όσο και οι λειτουργοί της βιώνουν τα αποτελέσματα των ανάλγητων και αντιλαϊκών πολιτικών.

Από τους εκπροσώπους της ΔΑΚΕ τονίσθηκε πως όλοι μαζί πρέπει να αγωνισθούμε, γιατί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι κοινά και αφορούν όλους μας.

Όλοι μαζί υπερασπιζόμαστε το Δημόσιο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο απέναντι στις εφαρμοζόμενες κυβερνητικές επιλογές αποδόμησής τους.

Η ΔΑΚΕ διεκδικεί την στήριξη όλων των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Με την ψήφο µας επιβραβεύουµε αυτούς που επιλέγουν και ακολουθούν το δρόµο της Υπευθυνότητας, της Αλήθειας, της Αξιοκρατίας, της ∆ιαφάνειας, της Ενότητας και της Ισότιµης Αντιµετώπισης όλων των συναδέλφων.

Οι εκλογές ανάδειξης νέων Υπηρεσιακών Συμβουλίων (ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ και ΚΥΣΠΕ) θα διεξαχθούν την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή