Επίσκεψη Χατζημαρκάκη στον Βόλο Reviewed by Momizat on . Ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος των “Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών” Γιώργος Χατζημαρκάκης θα επισκεφθεί το νομό Μαγνησίας το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Ο Ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος των “Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών” Γιώργος Χατζημαρκάκης θα επισκεφθεί το νομό Μαγνησίας το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Ο Rating: 0

Επίσκεψη Χατζημαρκάκη στον Βόλο

Επίσκεψη Χατζημαρκάκη στον Βόλο

Ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος των “Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών” Γιώργος Χατζημαρκάκης θα επισκεφθεί το νομό Μαγνησίας το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Χατζημαρκάκης θα παραβρεθεί στην διημερίδα με τίτλο: “Μαγνησία 2014 – έτος επανεκκίνησης” που θα διεξαχθεί στο “Βόλος Παλλάς” και θα μιλήσει στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου και θα μιλήσει στην καταληκτική συνεδρία.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 2 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει το βιβλίο του “Παράγων Ελλάς – οι Ελληνικές Αξίες για μια νέα Ευρώπη”. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου στις 6 το απόγευμα. Ο κος Γιάννης Αναστασίου συντονίζει την εκδήλωση στην οποία θα μιλήσουν οι Αντιδήμαρχοι, κος Απόστολος Παντσάς και κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Ο “Παράγων Ελλάς” διαπραγματεύεται την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα της Ελλάδας. Με μια διαφορετική ματιά, προσεγγίζει και αναδεικνύει τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης στην χώρα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Μέσω της ιστορικής εναλλαγής, το βιβλίο προσπαθεί να εξηγήσει πώς ακριβώς έχει φτάσει η Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση. Μια εκ βαθέων ματιά χωρίς περιστροφές, μας διδάσκει ποια πάθη του παρελθόντος πρέπει να αποφευχθούν στο μέλλον.

Σκοπός του βιβλίου είναι να δείξει ότι η Ελλάδα μπορεί να παίξει κυρίαρχο ρόλο. Αναφέρονται και αναλύονται δώδεκα βασικά βήματα που μπορούν να επιφέρουν καινοτόμες αλλαγές στην χώρα. Η Ευρώπη χρειάζεται τον “Παράγοντα Ελλάδα”. Ο Παράγων Ελλάς συμβολίζει την αναγέννηση του ευρωπαϊκού πολιτισμού μέσα από τις αξίες της ελληνικής αρχαιότητας.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή