Επί τάπητος θα προβλήματα της δημόσιας εκπαίδευσης Reviewed by Momizat on .   Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 στο αμφιθέατρο του   Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 στο αμφιθέατρο του Rating: 0

Επί τάπητος θα προβλήματα της δημόσιας εκπαίδευσης

Επί τάπητος θα προβλήματα της δημόσιας εκπαίδευσης

 

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 στο αμφιθέατρο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων στις 6:30 μ.μ. για να συζητήσουμε τα προβλήματα που αφορούν τη δημόσια εκπαίδευση, τις διεκδικήσεις και τις δράσεις μας και να λάβουμε αποφάσεις.

Σε περίπτωση που δεν έχουμε απαρτία, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 στις 6.30 μ.μ. στον ίδιο χώρο.

Σας κοινοποιούμε την ημερήσια διάταξη της Γενικής μας Συνέλευσης:

Εκλογή προέδρου Γενικής Συνέλευσης

Ομιλία Προέδρου του Συλλόγου μας

Ενημέρωση για τα οικονομικά του Συλλόγου

Ενημέρωση των αντιπροσώπων για την 83η Γενική Συνέλευση του Κλάδου

Κριτική – Τοποθετήσεις συναδέλφων σχετικά με το διεκδικητικό και αγωνιστικό πλαίσιο (αξιολόγηση – αυτοαξιολόγηση – εξέλιξη της διαδικασίας)

Ψηφίσματα – Προτάσεις (και για τη μοριοδότηση των μεταθέσεων, τοποθετήσεων των εκπ/κών)

Τοποθετήσεις αιρετών του ΠΥΣΠΕ Τρικάλων

Δευτερολογία Προέδρου

Λήξη εργασιών Γενικής Συνέλευσης

 

Συμμετοχή στο κοινό συλλαλητήριο της Δ.Ο.Ε – ΟΛΜΕ

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Π.Ε. στο κοινό συλλαλητήριο που οργανώνουν η Δ.Ο.Ε. και ΟΛΜΕ για τα οξυμένα προβλήματα της εκπαίδευσης στις έδρες των Περιφερειών της χώρας. Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23-10-2014 και ώρα 18.30 στην Πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα.

Οι συνάδελφοι που θέλουν να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους την κινητοποίηση μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τα μέλη του Δ/Σ του Συλλόγου:

κ. Ζώη Βασίλη τηλ. 6977265619

κ. Κοκόρα Γιάννη τηλ. 6972304374

Αν η συμμετοχή είναι μεγάλη, η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορείο που θα μισθώσει ο Σύλλογος.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Γκαμπράνας Αθανάσιος Καργιώτη Χαρίκλεια

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή