Επαιξε κρυφτό ο Υπουργός Reviewed by Momizat on . Ούτε στο ελάχιστον δεν τήρησε το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί για την επίσκεψη του στα Τρίκαλα ο Υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, αφήνοντας τους εκπαιδευτ Ούτε στο ελάχιστον δεν τήρησε το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί για την επίσκεψη του στα Τρίκαλα ο Υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, αφήνοντας τους εκπαιδευτ Rating: 0

Επαιξε κρυφτό ο Υπουργός

Επαιξε κρυφτό ο Υπουργός

Ούτε στο ελάχιστον δεν τήρησε το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί για την επίσκεψη του στα Τρίκαλα ο Υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, αφήνοντας τους εκπαιδευτικούς, στα κρύα του λουτρού.

Ο κ. Λοβέρδος επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο στην Πύλη, ενώ δεν εμφανίστηκε ούτε στο ΕΠΑΛ Πύλης, ούτε στο Δημοτικό Σχολείο Ελάτης, όπως είχε ανακοινωθεί.

Ωστόσο, ο Υπουργός δεν πήγε ούτε στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, όπου εκεί τον περίμεναν η ΕΛΜΕΤ και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων.

Οι εκπαιδευτικοί είχαν στηθεί από τις 2 το μεσημέρι, περιμένοντας τον Υπουργό για να ενημερωθούν στις 3 παρά 10′, ότι βρίσκονταν στη Λάρισα.

Σημειωτέον, ο κ. Λοβέρδος επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά, χθες το βράδυ το Εσπερινό Λύκειο, όπου συναντήθηκε με τους εκπαιδευτικούς του διδακτηρίου. 

kathigites-loverdos3kathigites-loverdos1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή