Επανέρχονται δυναμικά οι Δαναοί για πρωταθλητισμό Reviewed by Momizat on . Μετά την πρώτη επιτυχημένη χρονιά των Δαναών και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Θεσσαλίας και της ανόδου στην Α1,  ο σύλλογος προσδοκά με τις κατάλληλες Μετά την πρώτη επιτυχημένη χρονιά των Δαναών και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Θεσσαλίας και της ανόδου στην Α1,  ο σύλλογος προσδοκά με τις κατάλληλες Rating: 0

Επανέρχονται δυναμικά οι Δαναοί για πρωταθλητισμό

Επανέρχονται δυναμικά οι Δαναοί για πρωταθλητισμό

Μετά την πρώτη επιτυχημένη χρονιά των Δαναών και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Θεσσαλίας και της ανόδου στην Α1,  ο σύλλογος προσδοκά με τις κατάλληλες κινήσεις να πρωταγωνιστήσει δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό . Η εύρυθμη λειτουργία της ομάδας διοικητικά και αγωνιστικά και η ανταπόκριση του κόσμου, συνθέτουν μία υγιή βάση πάνω στην οποία θα κινηθεί και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, όπου ανέλαβε προ ολίγων ημερών, για να φέρει εις πέρας αυτή την προσπάθεια.

Στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου 2014 εξελέγη το νέο ΔΣ, το οποίο απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος: Τεντολούρης Ευθύμιος
Αντιπρόεδρος:  Μπλαντή Ματίνα
Γενικός Γραμματέας: Γούσης Κωνσταντίνος
Ταμίας:  Καρακικές Ιωάννης
Γενικός Αρχηγός: Σκούφιας Χαρίλαος
Έφορος Υλικού: Μητσιούλης Κωνσταντίνος
Μέλη: Παπαπαναγιώτου Παναγιώτης
Σίμος Γεώργιος
Λάσκος Χριστόφορος

Η νέα διοίκηση  έχει ήδη θέσει επί τάπητος το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά και θα κινηθεί για την ενίσχυση της ομάδος σε όλα τα επίπεδα, ενώ το προσεχές διάστημα θα κυκλοφορήσουν οι νέες προνομιακές κάρτες διαρκείας των Δαναών για την αγωνιστική περίοδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Κουρμέτζα και τον βοηθό Τάκη Πολυγένη, βρίσκεται ήδη σε επαφές με παίκτες εγνωσμένης αξίας με σκοπό η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στη νέα περίοδο, ενώ σε συνέντευξη τύπου που θα γίνει το επόμενο διάστημα θα παρουσιαστεί και επίσημα ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή