«Επανεκκίνηση Τώρα!» με βήμα e-διαλόγου στους πολίτες Reviewed by Momizat on .   Για μια ακόμη φορά ο συνδυασμός του υποψ. Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου, πρωτοτυπεί  “ρίχνοντας” ακόμη ένα «ηλεκτρονικό» όπλο στη μάχη για τη διεκδίκηση   Για μια ακόμη φορά ο συνδυασμός του υποψ. Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου, πρωτοτυπεί  “ρίχνοντας” ακόμη ένα «ηλεκτρονικό» όπλο στη μάχη για τη διεκδίκηση Rating: 0

«Επανεκκίνηση Τώρα!» με βήμα e-διαλόγου στους πολίτες

«Επανεκκίνηση Τώρα!» με βήμα e-διαλόγου στους πολίτες

 

Για μια ακόμη φορά ο συνδυασμός του υποψ. Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου, πρωτοτυπεί  “ρίχνοντας” ακόμη ένα «ηλεκτρονικό» όπλο στη μάχη για τη διεκδίκηση του Δήμου.

Μετά τη λειτουργία – από τον Δεκέμβριο – δωρεάν ασύρματου δικτύου (Wifi) στο κέντρο των Τρικάλων (Ασκληπιού, κεντρική πλατεία), εδώ και λίγες μέρες είναι σε λειτουργία το blog του συνδυασμού (http://trikalarestart.blogspot.gr), μέσω του οποίου δίνεται ουσιαστικά «e-βήμα» στους πολίτες, για να κάνουν τα σχόλια και τις προτάσεις τους πάνω στις θέσεις του και στο πρόγραμμα,  το οποίο βρίσκεται εκεί αναρτημένο (όπως άλλωστε και στην ιστοσελίδα του συνδυασμού στο http://www.trikalarestart.gr).

Μέσα από το blog ο Συνδυασμός δίνει την ευκαιρία άμεσης επικοινωνίας των πολιτών,  καθώς επίσης και την δυνατότητα εγγραφής μέσω e mail για ηλεκτρονική ενημέρωση πάνω στις δράσεις του Συνδυασμού, την διενέργεια δημοσκοπήσεων κ.ά.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή