Επαφές στα Τρίκαλα για τον Κώστα Σκρέκα Reviewed by Momizat on .   Στα Τρίκαλα βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο και πριν την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας Κυβέρνησης, ο Βουλευτής της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κ   Στα Τρίκαλα βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο και πριν την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας Κυβέρνησης, ο Βουλευτής της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κ Rating: 0

Επαφές στα Τρίκαλα για τον Κώστα Σκρέκα

Επαφές στα Τρίκαλα για τον Κώστα Σκρέκα
 
Στα Τρίκαλα βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο και πριν την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας Κυβέρνησης, ο Βουλευτής της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας. Ο κ. Κ. Σκρέκας είχε συναντήσεις με πολιτικούς του φίλους και δεν έκρυψε την αγωνία του για την πορεία των διαπραγματεύσεων της νέας Κυβέρνησης και την έλλειψη σχεδίου που αυτή παρουσιάζει.
Ο κ. Κ. Σκρέκας συμμετείχε και σε εκδηλώσεις οι οποίες διοργανώθηκαν το διήμερο στα Τρίκαλα, όπως στην κοπή πίτας των Τρικαλινών αρτοποιών, κλάδο που προσπάθησε να βοηθήσει κατά τη διάρκειά της θητείας του ως Υπουργός Ανάπτυξης, αλλά και την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκαρυάς, «Η Γκρόπα».
(Από το πολιτικό γραφείο)
skrekas1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή