"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Επειδή το καλό πρέπει να λέγεται!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Είμαστε μια μεγάλη παρέα 40 και … ατόμων , διαφορετικής προέλευσης (οικονομικής, πολιτικής , αστικής, ) διαφορετικών ηλικιών (40+  όλοι μας), αλλά με κοινή αντίληψη για αρχές που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις,  που ταξιδεύουμε συχνά στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Αυτοαποκαλούμαστε SULAM TRAVEL , χωρίς να έχουμε καμιά απολύτως σχέση με ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Το τριήμερο 20-22 Ιανουαρίου , ταξιδέψαμε στα Τρίκαλα.

Η καινούργια  πόλη έχει υποστεί όλη την αναρχία της δόμησης του καιρού  της αντιπαροχής, της δικτατορίας αλλά και της μεταπολίτευσης.

Όμως… Επειδή η γκρίνια και η μιζέρια δεν είναι η πρώτη , ούτε καν η δεύτερη φύση του SULAM TRAVEL  και επειδή το καλό πρέπει να λέγεται………..

Γνωρίζαμε ήδη για την υποδειγματική υποδοχή και φιλοξενία των προσφύγων

Βρήκαμε  μια πόλη ζωντανή, παρ όλο που δεν είναι φοιτητούπολη, ανακαλύψαμε παλιές γειτονιές με εξαιρετικής αρχιτεκτονικής σπίτια, είδαμε σημαντικά μνημεία που σηματοδοτούν την από αρχαιοτάτων χρόνων ιστορία της, μάθαμε για καινοτομίες που αφορούν το παρκάρισμα , τις αστικές συγκοινωνίες, το ελεύθερο WIFI . Φάγαμε νοστιμότατα φαγητά και πληρώσαμε πολύ-πολύ λογικά. Άνθρωποι ανοιχτόκαρδοι και χαμογελαστοί μας εξυπηρέτησαν Επίσης η αγορά των Τρικάλων δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτή των μεγάλων πόλεων.

Οι δρόμοι παρ όλη τη φοβερή χιονόπτωση ήταν καθαροί και ω! του θαύματος οι οδηγοί , ακόμη και των αστικών λεωφορείων, κοκάλωναν μόλις πατούσαμε το πόδι μας στο δρόμο. Ευρώπη σαν να λέμε!!!!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε υπεύθυνο , από τον Δήμαρχο , που φρόντισε την καθαριότητα των δρόμων, μέχρι το γκαρσόν που μας εξυπηρέτησε με χαμόγελο και να ευχηθούμε  στο Δήμο Τρικάλων  μια καλή και αισιόδοξη χρονιά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης