Επεισοδιακή σύλληψη φυγόποινου Καλαμπακιώτη Επιχειρηματία Reviewed by Momizat on . Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε τυπικός έλεγχος αυτοκινήτου στην περιοχή της Καλαμπάκας. Λίγο μετά τις 8 σήμερα το πρωί Μεικτό συνεργείο που απαρτιζόταν από Αστυνομικού Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε τυπικός έλεγχος αυτοκινήτου στην περιοχή της Καλαμπάκας. Λίγο μετά τις 8 σήμερα το πρωί Μεικτό συνεργείο που απαρτιζόταν από Αστυνομικού Rating: 0

Επεισοδιακή σύλληψη φυγόποινου Καλαμπακιώτη Επιχειρηματία

Επεισοδιακή σύλληψη φυγόποινου Καλαμπακιώτη Επιχειρηματία

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε τυπικός έλεγχος αυτοκινήτου στην περιοχή της Καλαμπάκας. Λίγο μετά τις 8 σήμερα το πρωί Μεικτό συνεργείο που απαρτιζόταν από Αστυνομικούς του Τμήματος Καλαμπάκας και άντρες της Τουριστικής Αστυνομίας της περιοχής, σταμάτησαν ΙΧΕ αυτοκίνητο ώστε να διενεργήσουν τυπικό έλεγχο.

Κατά την διάρκεια του αστυνομικού έλεγχου διαπιστώθηκε πως σε βάρος του 63χρονου Καλαμπακιώτη οδηγού εκκρεμούσαν 3 καταδικαστικές αποφάσεις.

Αμέσως οι Αστυνομικοί ενημέρωσαν τον 63χρονο, γνωστό Καλαμπακιώτη επιχειρηματία, πως πρέπει να τους ακολουθήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, προκειμένου να οδηγηθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων.

Μόλις η 47χρονη, σύζυγος του φυγόποινου αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, επιτέθηκε σε Αστυνομικό προκειμένου ο άντρας της να αποφύγει την σύλληψη.

Οι αστυνομικοί τελικά προχώρησαν στη σύληψη του 63χρονου προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιων της Δικαιοσύνης.

Πηγή: tameteora.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή