Επεισόδια στην Αλβανία: Συγκρούσεις, δακρυγόνα και πέτρες κοντά στο κοινοβούλιο Reviewed by Momizat on . Διαδηλωτές θέλησαν να προσεγγίσουν στο κτίριο του κοινοβουλίου, βρίσκοντας μπροστά τους ένα «τείχος» από αστυνομικές δυνάμεις. Οι διαδηλωτές ζήτησαν αρχικά να τ Διαδηλωτές θέλησαν να προσεγγίσουν στο κτίριο του κοινοβουλίου, βρίσκοντας μπροστά τους ένα «τείχος» από αστυνομικές δυνάμεις. Οι διαδηλωτές ζήτησαν αρχικά να τ Rating: 0

Επεισόδια στην Αλβανία: Συγκρούσεις, δακρυγόνα και πέτρες κοντά στο κοινοβούλιο

Επεισόδια στην Αλβανία: Συγκρούσεις, δακρυγόνα και πέτρες κοντά στο κοινοβούλιο

Διαδηλωτές θέλησαν να προσεγγίσουν στο κτίριο του κοινοβουλίου, βρίσκοντας μπροστά τους ένα «τείχος» από αστυνομικές δυνάμεις.

Οι διαδηλωτές ζήτησαν αρχικά να τους επιτραπεί η δίοδος. Το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό, με συνέπεια ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους να πετάξουν πέτρες και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς. Η αντίδραση των τελευταίων ήταν άμεση, εκτοξεύοντας μία βροχή από δακρυγόνα και χημικά, ενώ δεν έλειψαν και οι συγκρούσεις σώμα με σώμα.

Η αστυνομία είχε δημιουργήσει μία περίμετρο ασφαλείας γύρω από το αλβανικό κοινοβούλιο, προκειμένου η πορεία των διαδηλωτών να μην πλησιάσει στο κτίριο και επαναλειφθούν οι σκηνές των προηγοιύμενων ημερών.

Τα άγρια επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν από λίγες ημέρες, με δεκάδες τραυματίες και συλλήψεις, προκάλεσαν πολιτικό και κοινωνικό χάος στην Αλβανία, με τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα να βρίσκεται στο επίκεντρο των αντιδράσεων.

alba1
alba3
alba4

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή