"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.5 C
Trikala

“Επενδύουν” σε Κασσελάκη Βαρδινογιάννης και Κυριακού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το καλό µε την Ελλάδα είναι ότι, επειδή είµαστε ένα µικρό χωριό, οτιδήποτε συντελείται γίνεται αντιληπτό σε ελάχιστο χρόνο. Ακόµα και όταν οι ισχυροί αποφασίζουν να µισήσουν είτε να αγαπήσουν έναν πολιτικό, δεν χρειάζεται µεγάλη έρευνα για να το πάρει κάποιος χαµπάρι. Αυτό ακριβώς συµβαίνει τώρα µε τον Kασσελάκη που διά γυµνού οφθαλµού φαίνεται µια κάποια συµπάθεια που τρέφουν στο πρόσωπό του ο Βαρδινογιάννης(Alpha και Star)  και Θοδωρης Κυριακού  του ΑΝΤ1.

Οι δύο παραδοσιακοί καναλάρχες, που προφανώς και δεν γνώριζαν από παλιά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν κάθε λόγο να του δίνουν άπλετο (τηλεοπτικό) χρόνο, εξέλιξη που απέδωσε (αν κρίνω από τις δηµοσκοπήσεις) τα προσδοκώµενα. Αυτό που γίνεται µε τις εµφανίσεις στα πρωινάδικα των συγκεκριµένων καναλιών µε τον Κασσελάκη νοµίζω ότι δεν έχει ιστορικό προηγούµενο.

Άλλωστε, εδώ που τα λέµε, και για να µην αδικώ τους καναλάρχες, δεν υπήρχε και τέτοιο προϊόν (πολιτικό) κατά το πρόσφατο (τουλάχιστον) παρελθόν. Εποµένως, από τη στιγµή που βρέθηκε, γιατί να µην το εκµεταλλευτούν, µε την καλή πάντα έννοια. Μιας και το ’φερε η κουβέντα, εκτός από το προϊόν, υπάρχει και µια διάθεση των ισχυρών (που επίσης είναι ευδιάκριτη) να κοντύνουν ολίγον στις ανέξοδες πολιτικά ευρωκάλπες τον Μητσοτάκη.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» 

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης