“Επεσαν” οι υπογραφές για το 23ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Τη σύμβαση για ακόμη ένα διδακτήριο στην πόλη των Τρικάλων, υπέγραψε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Πρόκειται για το διδακτήριο του 23ου Νηπιαγωγ Τη σύμβαση για ακόμη ένα διδακτήριο στην πόλη των Τρικάλων, υπέγραψε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Πρόκειται για το διδακτήριο του 23ου Νηπιαγωγ Rating: 0

“Επεσαν” οι υπογραφές για το 23ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων

“Επεσαν” οι υπογραφές για το 23ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων

Τη σύμβαση για ακόμη ένα διδακτήριο στην πόλη των Τρικάλων, υπέγραψε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Πρόκειται για το διδακτήριο του 23ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων, το οποίο χωροθετείται στην περιοχή Πάσχου ΙΙ (Ο.Τ. 1506γ), ανάμεσα στο νεκροταφείο του Αγίου Κωνσταντίνου και το κλειστό γυμναστήριο. Είχε αρχικό προϋπολογισμό 595.000 και η σύμβαση μετά την έκπτωση 50,62% ανήλθε σε ποσό 293.788,71 ευρώ. Ανάδοχος εταιρεία είναι η «Σ. ΛΑΝΤΑΒΟΣ & ΣΙΑ ΕΤΕ «ΘΕΣΣΑΛΟΔΟΜΙΚΗ Ε.Τ.Ε.»

Το κτήριο θα είναι χωρητικότητας 50 νηπίων και θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο εμβαδού 1.470,51 μ2.

Θα είναι ισόγειο, εμβαδού 298,57 τ.μ. και θα περιλαμβάνει δύο (2) αίθουσες διδασκαλίας, μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (ενοποίηση αίθουσας διδασκαλίας & χώρου αναμονής), χώρο αναμονής, γραφεία διοίκησης, χώρο ανάπαυσης νηπίων, τραπεζαρία-κουζίνα, αποθήκη, λεβητοστάσιο και χώρους υγιεινής.

Η προσπέλαση στο κτίριο γίνεται από δυο εισόδους ενώ η πρόσβαση των Α.Μ.Ε.Α. επιτυγχάνεται με την κατασκευή ραμπών στις δυο κεντρικές εισόδους.
Η χρηματοδότηση γίνεται από το ΕΣΠΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή