Επιασαν Κινέζα στη Φαρκαδόνα για παρεμπόριο Reviewed by Momizat on . Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη (03-10-2013) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη (03-10-2013) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Rating: 0

Επιασαν Κινέζα στη Φαρκαδόνα για παρεμπόριο

Επιασαν Κινέζα στη Φαρκαδόνα για παρεμπόριο

Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη (03-10-2013) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για την πάταξη του παραεμπορίου.
Κατά τους ελέγχους προσήχθη από χώρο λαϊκής αγοράς μία 35χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Κίνας, η οποία κατελήφθη να κατέχει προς πώληση συνολικά (181) είδη παραεμπορίου, όπως ρολόγια, κολόνιες, φορτιστές, γυαλιά κ.α., τα οποία κατασχέθηκαν.
Σε βάρος της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, διότι στερούνταν άδειας μικροπωλητή, ενώ για τα παραπάνω κατασχεθέντα δεν κατείχε τα απαιτούμενα παραστατικά έγγραφα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή