Επιασαν τον κλέφτη της… ξυλόσομπας στην Πύλη Reviewed by Momizat on . Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών από οικίες που είχαν διαπραχθεί στην πόλη και την ευρ Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών από οικίες που είχαν διαπραχθεί στην πόλη και την ευρ Rating: 0

Επιασαν τον κλέφτη της… ξυλόσομπας στην Πύλη

Επιασαν τον κλέφτη της… ξυλόσομπας στην Πύλη

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών από οικίες που είχαν διαπραχθεί στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είναι ο δράστης των κλοπών.

Ειδικότερα, ο 38χρονος διέπραξε τις παρακάτω αξιόποινες πράξεις:

• το χρονικό διάστημα από (01-05-2014) έως (04-05-2014) στα Τρίκαλα εισήλθε σε αύλειο χώρο οικίας 66χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε τέσσερις (4) σιδερένιες σχάρες φρεατίου, ενώ

• το χρονικό διάστημα από (02-11-2014) έως (05-11-2014) στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων διέρρηξε οικία 43χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε ένα ψυγείο και μία ξυλόσομπα.

Κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή