"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Επιβεβαίωση Βλαχογιάννη για τον Ε65 και την ανυπαρξία κονδυλίων, παρά τις διαβεβαιώσεις Σκρέκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Aν και μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο και βρισκόμαστε λίγες βδομάδες πριν απο την εκλογική αναμέτρηση , στην τοπική Ν.Δ. οι αντιπαραθέσεις βρίσκονται συχνά στην επικαιρότητα . Έχουμε λοιπόν νέο επεισόδιο στην αντιπαράθεση του Ηλία Βλαχογιάννη ο οποίος μαζί με τον Μιχάλη Ταμήλο και άλλους βουλευτές της ΝΔ είχαν αμφισβητήσει τις προσπάθειες του Υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα για την για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για το βόρειο τμήμα του οδικού άξονα Ε65 . Οπως ανακοίνωσε το πολιτικό γραφείο του τέως Νομάχη Τρικάλων:
Γραπτή απάντηση έδωσε ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ Χρυσοχοίδης , σε ερώτηση του βουλευτή Ηλία Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ και άλλων εννέα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων και ο συντοπίτης Μιχάλης Ταμήλος.Απάντηση ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ σε ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, για τον Ε-65.
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ για το βόρειο τμήμα του οδικού άξονα Κεντρικής Ελλαδος Ε-65»
00000000000000000000000000000Στην απάντησή του, ο κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ παραδέχεται ότι “λόγω των εξαιρετικά περιορισμένων διαθεσίμων πόρων, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ στον κατάλογο των Μεγάλων Εργων του Προγράμματος, το βόρειο τμημα του Ε-65, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ -ΓΡΕΒΕΝΑ, που υποβλήθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για οριστική έγκριση, την 15η Δεκεμβρίου 2014, και αναμένεται έντος του τρέχοντος έτους η έγκριση του…
Ο Υπουργός Υποδομών παραδέχεται ότι υποβλήθηκε σχετικό αίτημα για χρηματοδότηση του βόρειου τμήματος Καλαμπάκα – Γρεβενά, απο το πακέτο JUNCKER, (το οποίο έχει υπερκάλυψη 400%), κάτι για το οποίο γραπτώς και δημόσια είχε ήδη δεσμευθεί, πριν απο αρκετό διάστημα..
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ: «επί δεκαετία αγωνίζομαι για τη δρομολόγηση και ολοκλήρωση του έργου και ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ τους πολίτες, ότι και πάλι θα πρωτοστατήσω προς αυτή την κατεύθυνση.
Καλό είναι οι θριαμβολογίες να έπονται των γεγονότων και όχι να προηγούνται αυτων για τη δημιουργία εντυπώσεων….»

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε την απάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης