Επιβεβαιώνει το επεισόδιο με Μελισσανίδη ο Κούγιας: «Είμαι χτυπημένος, δεν μπορώ να μιλήσω»! Reviewed by Momizat on . Επεισοδιακή ήταν η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Αλέξη Κούγια σε μαγαζί της Βουλιαγμένης, το απόγευμα της Παρασκευής. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ήταν π Επεισοδιακή ήταν η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Αλέξη Κούγια σε μαγαζί της Βουλιαγμένης, το απόγευμα της Παρασκευής. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ήταν π Rating: 0

Επιβεβαιώνει το επεισόδιο με Μελισσανίδη ο Κούγιας: «Είμαι χτυπημένος, δεν μπορώ να μιλήσω»!

Επιβεβαιώνει το επεισόδιο με Μελισσανίδη ο Κούγιας: «Είμαι χτυπημένος, δεν μπορώ να μιλήσω»!

Επεισοδιακή ήταν η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Αλέξη Κούγια σε μαγαζί της Βουλιαγμένης, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ήταν πυρ και μανία με την ανακοίνωση της ΑΕΛ για τον διαιτητή στην αναμέτρηση με την Ένωση και όταν τον συνάντησε σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι… βγήκε εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει!

Οι δύο άνδρες είχαν ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο, όπου εκτός από λόγια, αντάλλαξαν και μπουνιές, σύμφωνα με πληροφορίες.

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας μετά το συμβάν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, επιβεβαίωσε το περιστατικό, καθώς δήλωσε στο gazzetta.gr:«Είμαι χτυπημένος, δεν μπορώ να μιλήσω».

Στη συνέχεια ο Κούγιας πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου έδωσε κατάθεση και έκανε μήνυση για εξύβριση και ξυλοδαρμό, ενώ κλήθηκε ως μάρτυρας και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Έπειτα, μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: sportdog

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή