Επιβραβεύει τρικαλινούς μαθητές το “Ιδρυμα Παν. Χρ. Χατζηγάκη” Reviewed by Momizat on .   Πανηγυρική εκδήλωση επίδοσης βραβείων αριστείας με οικονομικό έπαθλο σε αριστούχους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοπο   Πανηγυρική εκδήλωση επίδοσης βραβείων αριστείας με οικονομικό έπαθλο σε αριστούχους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοπο Rating: 0

Επιβραβεύει τρικαλινούς μαθητές το “Ιδρυμα Παν. Χρ. Χατζηγάκη”

Επιβραβεύει τρικαλινούς μαθητές το “Ιδρυμα Παν. Χρ. Χατζηγάκη”

 

Πανηγυρική εκδήλωση επίδοσης βραβείων αριστείας με οικονομικό έπαθλο σε αριστούχους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιήσει το Πολιτιστικό Ίδρυμα «Παν. Χρ. Χατζηγάκη», το Σάββατο 5 Ιουλίου, στις 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.

Την έναρξη της εκδήλωσης θα κηρύξουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλέξιος και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας. Θα μιλήσουν επίσης ο βουλευτής Ν.Δ. και πρώην Υφυπουργός Παιδείας κ. Σπύρος Ταλιαδούρος και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος.

Τα βραβεία θα απονείμει ο Πρόεδρος του «Πολιτιστικού Ιδρύματος Παν. Χρ. Χατζηγάκη», ο οποίος θα παρουσιάσει τους σκοπούς και το πρόγραμμα του ιδρύματος.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Νίνα Ζαφειροπούλου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Θα επακολουθήσει δεξίωση.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή