Επιδρομή «κυνηγών» χαλκού σε κλειστό εμπορικό κέντρο στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Οι δράστες έκαναν επιδρομή μέρα-μεσημέρι στο εμπορικό κέντρο και ξήλωσαν τα καλώδια για να πουλήσουν το περιεχόμενό τους Δελεαστικό και, κυρίως, προσιτό στόχο α Οι δράστες έκαναν επιδρομή μέρα-μεσημέρι στο εμπορικό κέντρο και ξήλωσαν τα καλώδια για να πουλήσουν το περιεχόμενό τους Δελεαστικό και, κυρίως, προσιτό στόχο α Rating: 0

Επιδρομή «κυνηγών» χαλκού σε κλειστό εμπορικό κέντρο στα Τρίκαλα

Επιδρομή «κυνηγών» χαλκού σε κλειστό εμπορικό κέντρο στα Τρίκαλα

Οι δράστες έκαναν επιδρομή μέρα-μεσημέρι στο εμπορικό κέντρο και ξήλωσαν τα καλώδια για να πουλήσουν το περιεχόμενό τους

Δελεαστικό και, κυρίως, προσιτό στόχο αποτελούσε για δυο Έλληνες «κυνηγούς» χαλκού ένα εμπορικό κέντρο του οποίου η λειτουργία έχει διακοπεί, στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων  και δεν δίστασαν να κάνουν επιδρομή μέρα- μεσημέρι της Παρασκευής για να ξηλώσουν τα καλώδια και να πουλήσουν το περιεχόμενό τους.

Η λεηλασία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σταμάτησαν για έλεγχο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και βρήκαν στον χώρο αποσκευών ποσότητα χαλκού συνολικού βάρους 70 κιλών, την κατοχή της οποίας δεν μπορούσε να δικαιολογήσει ο οδηγός με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι η ποσότητα χαλκού προερχόταν από καλώδια του κλειστού εμπορικού κέντρου που είχαν ξηλώσει δύο άλλοι δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι σε άλλη περιοχή και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων μαζί με τον οδηγό του αυτοκινήτου που κατασχέθηκε. Και οι τρεις αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Τον έπιασαν με τα κλοπιμαία από σπίτι

Στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του είχε φορτώσει δύο ηλεκτρικές συσκευές, ένα μεταλλικό αντικείμενο και ένα γεωργικό εργαλείο, τα οποία είχε ξαφρίσει το μεσημέρι του Σαββάτου από ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή