Επιθεώρηση Αγοραστού στην παράκαμψη Ριζοβουνίου Reviewed by Momizat on . Τα έργα της παράκαμψης Αρτεσιανού – Ριζοβουνίου επισκέφτηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος κ Τα έργα της παράκαμψης Αρτεσιανού – Ριζοβουνίου επισκέφτηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος κ Rating: 0

Επιθεώρηση Αγοραστού στην παράκαμψη Ριζοβουνίου

Επιθεώρηση Αγοραστού στην παράκαμψη Ριζοβουνίου

Τα έργα της παράκαμψης Αρτεσιανού – Ριζοβουνίου επισκέφτηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος και ο γενικός διευθυντής της Περιφέρειας κ. Κώστας Μέγας για να διαπιστώσουν από κοντά την πρόοδο των εργασιών και να συζητήσουν με τους κατασκευαστές σχετικά με την πορεία των έργων, τα οποία, όπως ενημερώθηκαν, προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2014.

Σε δηλώσεις του για το έργο ο κ. Κ. Αγοραστός ανέφερε τα εξής: «Πρόκειται για ένα σημαντικό και συνάμα πολύπαθο οδικό έργο το οποίο έχει κατά καιρούς εμφανίσει διάφορες καθυστερήσεις. Πλέον, μετά και τη σύμβαση την οποία υπογράψαμε πρόσφατα, το έργο προχωρά κανονικά. Ο συνολικός προϋπολογισμός του φτάνει τα 15,4 εκατ. ευρώ και αφορά στην κατασκευή οδού μήκους 5,2 χιλιομέτρων με δυο λωρίδες ανά κατεύθυνση, κεντρικό στηθαίο ασφαλείας και συνδετήριους με το υφιστάμενο δίκτυο οδούς 4ων χιλιομέτρων. Σκοπός μας είναι να παραδοθεί στο σύνολο του το έργο αυτό προς όφελος της κοινωνίας και της ασφάλειας στις μετακινήσεις των πολιτών. Μέσω των έργων που υλοποιούμε από όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα, στόχοι μας είναι:

– να προχωρούν τα έργα με ταχύτητα και να υπάρχει απορροφητικότητα

– να δημιουργούνται θέσεις εργασίας και να βρίσκουν δουλειά συνάνθρωποί μας

– να διαχέονται πόροι στην «πραγματική οικονομία»

– να δημιουργείται μόχλευση στην τοπική κοινωνία και οικονομία

– να έρχονται γρήγορα τα αποτελέσματα των ολοκληρωμένων έργων στους πολίτες

Το έργο «Παρακάμψεις Αρτεσιανού και Ριζοβουνίου στην Ε.Ο. Καρδίτσα – Τρίκαλα» κατασκευάζεται με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, κεντρικό στηθαίο ασφαλείας συνολικού μήκους 5,2 km και συνδετήριους οδούς με το υφιστάμενο οδικό δίκτυο της περιοχής μήκος περίπου 4,0 km.Με την ολοκλήρωση του ανωτέρω έργου  ικανοποιείται το πάγιο αίτημα των κατοίκων των οικισμών για την άρση της επικινδυνότητας, λόγω της διέλευσης της Εθνικής Οδού μέσα από τους οικισμούς του Αρτεσιανού και Ριζοβουνίου.

(Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή