Επικήρυξαν κλέφτες στην Οιχαλία! Reviewed by Momizat on . Μόλις χθες δημοσιεύσαμε την είδηση, για την ακινησία περιπολικού στο ΑΤ Φαρκαδόνας, το οποίο, σημειωτέον, είναι υποστελεχωμένο. Σήμερα στο oichalianews.gr δημοσ Μόλις χθες δημοσιεύσαμε την είδηση, για την ακινησία περιπολικού στο ΑΤ Φαρκαδόνας, το οποίο, σημειωτέον, είναι υποστελεχωμένο. Σήμερα στο oichalianews.gr δημοσ Rating: 0

Επικήρυξαν κλέφτες στην Οιχαλία!

Επικήρυξαν κλέφτες στην Οιχαλία!

Μόλις χθες δημοσιεύσαμε την είδηση, για την ακινησία περιπολικού στο ΑΤ Φαρκαδόνας, το οποίο, σημειωτέον, είναι υποστελεχωμένο. Σήμερα στο oichalianews.gr δημοσιεύτηκε το παρακάτω κείμενο:

“Την κατάσταση στα χέρια τους εν προκειμένου να συλληφθούν οι ληστές που έχουν ρημάξει περιουσίες πολιτών και καταστημάτων αποφάσισε να πάρει μία ομάδα εθελοντών στην Οιχαλία Τρικάλων.

Προχωρώντας στην επικήρυξη με αμοιβή 2.500 € για όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην  εύρεση  των κακοποιών, καλούν όποιον γνωρίζει και έχει ατράνταχτα στοιχεία να επικοινωνήσει με τον παρακάτω αριθμό τηλεφώνου: 6943458751.

Να σημειώσουμε ότι το διάστημα Ιουλίου-Οκτωβρίου έχουν σημειωθεί μόνο στην Οιχαλία πάνω από 35 διαρρήξεις”.
Εϊναι προφανές ότι αυτού του είδους η “μικρή” εγκληματικότητα, ανησυχεί σφοδρώς τους κατοίκους. Μήπως να στελεχώνονταν από περισσότερους άνδρες το ΑΤ Φαρκαδόνας;

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή