Επικίνδυνες, γελοίες και απαράδεκτες καταστάσεις στο Νοσοκομείο Τρικάλων με αιτία το λουκέτο στην παιδιατρική κλινική! Reviewed by Momizat on . Η κατάρρευση του Δημόσιου Συστήματος υγείας, εξαιτίας των μνημονιακών μέτρων οδηγεί σε συνεχή συρρίκνωση των υπηρεσιών υγείας και ήδη στην παιδιατρική κλινική τ Η κατάρρευση του Δημόσιου Συστήματος υγείας, εξαιτίας των μνημονιακών μέτρων οδηγεί σε συνεχή συρρίκνωση των υπηρεσιών υγείας και ήδη στην παιδιατρική κλινική τ Rating: 0

Επικίνδυνες, γελοίες και απαράδεκτες καταστάσεις στο Νοσοκομείο Τρικάλων με αιτία το λουκέτο στην παιδιατρική κλινική!

nosokomeio1

Η κατάρρευση του Δημόσιου Συστήματος υγείας, εξαιτίας των μνημονιακών μέτρων οδηγεί σε συνεχή συρρίκνωση των υπηρεσιών υγείας και ήδη στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Τρικάλων έχει μπει λουκέτο!!

Το κλείσιμο της παιδιατρικής κλινικής είναι οριστικό και επίσημο μετά απόφαση της Διοίκησης του νοσοκομείου. Τους τελευταίους δύο μήνες η κλινική υπολειτουργούσε και οι εξελίξεις στις ημέρες που μεσολάβησαν δείχνουν ότι δεν βρέθηκε ουσιαστική λύση του προβλήματος.

Ποιος παίρνει την ευθύνη; Ας απαντήσουν οι προηγούμενοι κυβερνώντες ΤΩΡΑ στους τρικαλινούς και όχι σε 50 χρόνια. ΤΩΡΑ!

Φυσικά, η νέα κυβέρνηση καλείται να λύσει το πρόβλημα. Οι τρικαλινοί απαιτούν να το λύσει ΑΜΕΣΑ , να κάνει κάθε τι, ακόμη και ό,τι δεν περνά από το χέρι της, να ανοίξει ΤΩΡΑ την κλινική, να αλλάξει το καθεστώς εργασίας των γιατρών και να βρει λύσεις.

‘Οσοι πραγματικά αγωνιούν, να κάνουν κάτι και, κυρίως, να καταλάβουμε ότι μόνο αν μετάσχουμε σε αγώνα για καλύτερη Υγεία, θα ελπίζουμε σε κάποιου είδους καλύτερη παροχή υπηρεσιών Υγείας.

Αφήστε το σχόλιο σας