Επιλύεται το πρόβλημα με το νερό στο Αρδάνι Reviewed by Momizat on . Σε πολύ σύντομο διάστημα αναμένεται να επιλυθεί το πρόβλημα με την ύδρευση στο Αρδάνι. Το νέο υδρευτικό έργο επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Δήμου Τρικκαίω Σε πολύ σύντομο διάστημα αναμένεται να επιλυθεί το πρόβλημα με την ύδρευση στο Αρδάνι. Το νέο υδρευτικό έργο επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Δήμου Τρικκαίω Rating: 0

Επιλύεται το πρόβλημα με το νερό στο Αρδάνι

Επιλύεται το πρόβλημα με το νερό στο Αρδάνι

Σε πολύ σύντομο διάστημα αναμένεται να επιλυθεί το πρόβλημα με την ύδρευση στο Αρδάνι. Το νέο υδρευτικό έργο επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Δήμου Τρικκαίων, με επικεφαλής τον Δήμαρχο. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου μετέβη στον ενδιάμεσο σταθμό του έργου, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο τομέα Α, κ. Ηλία Παπανικολάου, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ κ. Σωτήρη Σακκά, τον αντιπρόεδρό της κ. Δημήτρη Βατσαρούχα και τον πρόεδρο του συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας κ. Μ. Παπαγεωργίου.
Η διαπίστωση του κλιμακίου ήταν θετική, καθώς αυτός ο ενδιάμεσος σταθμός, θα συγκεντρώνει το νερό που θα μεταφέρεται προς το χωριό, από τη νέα γεώτρηση που διανοίχθηκε χαμηλά, στον κάμπο. Στη συνέχεια, με τα μοτέρ από τον σταθμό αυτόν, θα μεταφέρεται στο χωριό και θα διοχετεύεται στους κατοίκους, που αντιμετωπίζουν χρόνια θέμα με την ύδρευση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή