Επιμένει ο Δημ. Χατζηγάκης Reviewed by Momizat on . Δεν κάνει πίσω ο Δημήτρης Χατζηγάκης. Και όχι μόνο δεν κάνει πίσω, αλλά διακηρύσσει παντού ότιη απόφασή του για να διεκδικήσει τον Δήμο Τρικκαίων είναι ειλημμέν Δεν κάνει πίσω ο Δημήτρης Χατζηγάκης. Και όχι μόνο δεν κάνει πίσω, αλλά διακηρύσσει παντού ότιη απόφασή του για να διεκδικήσει τον Δήμο Τρικκαίων είναι ειλημμέν Rating: 0

Επιμένει ο Δημ. Χατζηγάκης

Επιμένει ο Δημ. Χατζηγάκης

Δεν κάνει πίσω ο Δημήτρης Χατζηγάκης. Και όχι μόνο δεν κάνει πίσω, αλλά διακηρύσσει παντού ότιη απόφασή του για να διεκδικήσει τον Δήμο Τρικκαίων είναι ειλημμένη και συγκεκριμένη.
Ηδη, όπως δήλωσε στην trikkipress.gr έχει ασχοληθεί με τα ειδικά του συνδυασμού και έχει κάνει επαφές, με ανθρώπους που δήλωσαν τη συμπόρευσή τους στο εγχείρημα. Και όχι μόνο αυτό. Ετοιμάζεται πολύ σύντομα να ανοίξει και επίσημα το γραφείο στην οδό Καποδιστρίου, όπου θα πραγματοποιεί επαφές και θα στήσει το εκλογικό κέντρο.
Ετσι, αυτή η υποψηφιότητα είναι ένας παράγοντας σοβαρός και σαφώς υπολογίσιμος για τον Δήμο και τις εκλογές. Διαθέτει “πέρασμα” στην τρικαλινή κοινωνία, έχει εμπειρία πολιτική και επαγγελματική, και, όπως πάντα, είναι αποφασισμένος.
Οι επόμενες κινήσεις του αναμένονται με ενδιαφέρον.

 

Αφήστε το σχόλιο σας