Επιμελητήριο: Προς συνεργασία παραγωγών – τουριστικού κλάδου Reviewed by Momizat on . Tο Επιμελητήριο Τρικάλων διοργανώνει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 9:00 π.μ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ B2B στο «Φρούριο», στο πλαίσιο της πρωτοβουλία Tο Επιμελητήριο Τρικάλων διοργανώνει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 9:00 π.μ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ B2B στο «Φρούριο», στο πλαίσιο της πρωτοβουλία Rating: 0

Επιμελητήριο: Προς συνεργασία παραγωγών – τουριστικού κλάδου

Tο Επιμελητήριο Τρικάλων διοργανώνει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 9:00 π.μ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ B2B στο «Φρούριο», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για τη διασύνδεση του τουρισμού με την τοπική παραγωγή και ειδικότερα με τα προϊόντα διατροφής.

Μέσω των επιχειρηματικών συναντήσεων, θα έρθουν σε απ’ ευθείας επαφή οι επιχειρήσεις προϊόντων διατροφής και οι τοπικοί παραγωγοί με τους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, ώστε να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασιών προκειμένου να χρησιμοποιούνται προϊόντα διατροφής που παράγονται στην περιοχή από τις συγκεκριμένες τουριστικές επιχειρήσεις.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και η  στήριξη του παραγωγικού κλάδου της περιοχής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή