Επιμελητήριο προς τρικαλινούς βουλευτές: προστατέψτε την πρώτη κατοικία Reviewed by Momizat on . Προ των ευθυνών τους, θέτει τους κυβερνητικούς βουλευτές κατά βάση, το Επιμελητήριο Τρικάλων. Με ψήφισμά του, ζητά την προστασία της πρώτης κατοικίας. Τι θα πρά Προ των ευθυνών τους, θέτει τους κυβερνητικούς βουλευτές κατά βάση, το Επιμελητήριο Τρικάλων. Με ψήφισμά του, ζητά την προστασία της πρώτης κατοικίας. Τι θα πρά Rating: 0

Επιμελητήριο προς τρικαλινούς βουλευτές: προστατέψτε την πρώτη κατοικία

Προ των ευθυνών τους, θέτει τους κυβερνητικούς βουλευτές κατά βάση, το Επιμελητήριο Τρικάλων. Με ψήφισμά του, ζητά την προστασία της πρώτης κατοικίας. Τι θα πράξουν οι κ. Βλαχογιάννης, Ταμήλος και Σκρέκας;

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Τρικάλων με την υπʼ αριθμ. 7/13 αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος:

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων αντιτίθεται κατηγορηματικά στην προοπτική άρσης της προστασίας της πρώτης κατοικίας για λόγους οικονομικούς αλλά πρωτίστως κοινωνικούς. Οι ίδιοι λόγοι, επιβάλουν την προστασία και της επαγγελματικής στέγης, όπως και των μέσων παραγωγής ως απαραίτητα εργαλεία βιοπορισμού των επαγγελματιών.

Το Δ.Σ. του Επιμελητήριου Τρικάλων καλεί την κυβέρνηση να προστατέψει το συνταγματικό δικαίωμα στην κατοικία. Το δικαίωμα στην κατοικία, δεν αποτελεί απλώς μια θεμελιώδη έκφανση του πυρήνα του δικαιώματος στην ιδιοκτησία, αλλά συνδέεται άρρηκτα με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων καλεί τους Τρικαλινούς βουλευτές να υπερασπιστούν το δικαίωμα στην πρώτη κατοικία.

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου  καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη ρύθμιση των εγγυημένων από το Ελληνικό Δημόσιο Τραπεζικών Δανείων για τις ενεργές επιχειρήσεις ώστε να τις δώσουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις δυσχέρειες της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης.

 ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή