Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Στα πλαίσια της επίτευξης των παιδαγωγικών και εκπαιδευτικών στόχων, το 1ο ΕΠΑΛ  Τρικάλων έχει ξεκινήσει μία σειρά σεμιναρίων ενδοσχολικής επιμόρφωσης με τη συμ Στα πλαίσια της επίτευξης των παιδαγωγικών και εκπαιδευτικών στόχων, το 1ο ΕΠΑΛ  Τρικάλων έχει ξεκινήσει μία σειρά σεμιναρίων ενδοσχολικής επιμόρφωσης με τη συμ Rating: 0

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων

Στα πλαίσια της επίτευξης των παιδαγωγικών και εκπαιδευτικών στόχων, το 1ο ΕΠΑΛ  Τρικάλων έχει ξεκινήσει μία σειρά σεμιναρίων ενδοσχολικής επιμόρφωσης με τη συμμετοχή των διδασκόντων εκπαιδευτικών. Βασικός στόχος της ενδοσχολικής επιμόρφωσης είναι η βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου που παρέχει η συγκεκριμένη σχολική μονάδα, με τελικό αποδέκτη τους μαθητές που φοιτούν σε αυτό.

Το 1ο πρόγραμμα ενδοσχολικής επιμόρφωσης πραγματοποιήθηκε στις 15-1-2014 στα εργαστήρια πληροφορικής του σχολείου και αφορούσε τα «WEB 2.0 εργαλεία και την εφαρμογή τους στην τάξη» το οποίο παρακολούθησαν καθηγητές του σχολείου.

epal1

Το 2ο πρόγραμμα ενδοσχολικής επιμόρφωσης με θέμα «Σχολείο και Δημιουργικότητα» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13-2-2014 σε συνεργασία με την σύμβουλο φιλολόγων και παιδαγωγικά υπεύθυνη του σχολείου κας. Ευαγγελή Κοτρώτσιου. Το πρόγραμμα της επιμόρφωσης ήταν:

1. Παρουσίαση των σχολείων που συνεργάζονται με το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων COMENIUS και LEONARDO από τον Δ/ντή του 1ου ΣΕΚ Τρικάλων κ. Χρήστο Ευσταθίου.

2. Εισήγηση  από την σχολική σύμβουλο κα. Ευαγγελή Κοτρώτσιου με θέμα «Η μέθοδος σχεδίων εργασίας (project) στη θεωρία και την πράξη».

3. Παρουσίαση βίντεο με ομιλία του Sir Kevin Robinson για την δημιουργικότητα.

4. Εισήγηση από τον Δ/ντή του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων κ. Νικολάου Ντόγκα με θέμα «Δημιουργική Διδασκαλία».

Το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων θα συνεχίσει και θα ενισχύσει κάθε διαδικασία μάθησης που σκοπό έχει την προσωπική και επαγγελματική εκπαίδευση των εκπαιδευτικών του σχολείου ενώ παράλληλα βοηθάει στην εισαγωγή καινοτομιών στη διδακτική πράξη.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή