Επισήμως και ο Γιώργος Μητσιούλης για τον Δ. Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Το είχαμε γράψει προ καιρού:. Ο Γιώργος Μητσιούλης, μηχανολόγος μηχανικός, πρόεδρος της ΝΕ Τρικάλων του ΤΕΕ, κατέρχεται ως υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων. Και θα Το είχαμε γράψει προ καιρού:. Ο Γιώργος Μητσιούλης, μηχανολόγος μηχανικός, πρόεδρος της ΝΕ Τρικάλων του ΤΕΕ, κατέρχεται ως υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων. Και θα Rating: 0

Επισήμως και ο Γιώργος Μητσιούλης για τον Δ. Τρικκαίων

Επισήμως και ο Γιώργος Μητσιούλης για τον Δ. Τρικκαίων

trikkis politieaΤο είχαμε γράψει προ καιρού:. Ο Γιώργος Μητσιούλης, μηχανολόγος μηχανικός, πρόεδρος της ΝΕ Τρικάλων του ΤΕΕ, κατέρχεται ως υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων. Και θα ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του σε συνέντευξη Τύπου, το ερχόμενο Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων. Ο συνδυασμό ονομάζεται “Τρίκκης Πολιτεία” και χαρατηρίζεται ως “ακομμάτιστος”.
Η συγκεκριμένη κίνηση δημιουργεί νέα δεδομένα, καθώς η υποψηφιότητά του έχει άμεση σχέση με τη ΝΔ, όσο κι αν δεν δίνεται επισήμως «χρίσμα». Και σίγουρα θα δρομολογηθούν εξελίξεις.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή