"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Επιστολή Αντιπεριφερειάρχη για έκτακτη ενίσχυση λόγω μείωσης της παραγωγής σε επιτραπέζια σταφύλια ποικιλίας Crimson στην Π.Ε Τρικάλων έτους 2020

lafarm

Σχετικά άρθρα

Προς Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης &Τροφίμων

Σας γνωρίζουμε ότι στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων το έτος 2020 καλλιεργούνταν  227 στρέμματα επιτραπέζιων σταφυλιών ποικιλίας Crimson από 19 σταφυλοπαραγωγούς.

Δυστυχώς για ακόμα μία φορά οι ανωτέρω παραγωγοί και για το ίδιο έτος υπέστησαν σοβαρή μείωση στο εισόδημά τους από ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν ολόκληρη τη Θεσσαλία και το Νομό μας και πιο συγκεκριμένα από τις βροχοπτώσεις που προκάλεσαν μείωση παραγωγής και σοβαρή ποιοτική υποβάθμιση.

Επειδή τα ίδια καιρικά φαινόμενα έπληξαν και άλλες περιοχές της Ελλάδας  με αποτέλεσμα και εκεί να υπάρχουν ανάλογα προβλήματα για τους σταφυλοπαραγωγούς ποικιλίας Crimson, σας ζητάμε όπως και αλλού έτσι και για την περιοχή μας  για την αποκατάσταση της αδικίας, να προβείτε στην διαδικασία αποζημίωσης τους και στη χορήγηση ενίσχυσης ήσσονος σημασίας  (de minimis) λαμβάνοντας υπόψη και τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που βιώνουν οι παραγωγοί μας.

Ευελπιστούμε στην ευνοϊκή ρύθμιση του δίκαιου αιτήματος των παραγωγών μας.    

                                                                                                     ΜΕ ΤΙΜΗ

                                                                                    Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

                                                                                              Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ                                                                                                                                                                                        ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ                                        

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης