Επιστολή Βλαχογιάννη για τρικαλινούς κτηνοτρόφους Reviewed by Momizat on . Επιστολή στον υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, απέστειλε ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Ηλίας Βλαχογιάννης, για μη συμπερίληψη των τρικαλινών κτηνοτρόφων σε διάταξη Επιστολή στον υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, απέστειλε ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Ηλίας Βλαχογιάννης, για μη συμπερίληψη των τρικαλινών κτηνοτρόφων σε διάταξη Rating: 0

Επιστολή Βλαχογιάννη για τρικαλινούς κτηνοτρόφους

Επιστολή Βλαχογιάννη για τρικαλινούς κτηνοτρόφους

Επιστολή στον υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, απέστειλε ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Ηλίας Βλαχογιάννης, για μη συμπερίληψη των τρικαλινών κτηνοτρόφων σε διάταξη για τη μείωση του χρόνου παραμονής μετακινούμενων κτηνοτρόφων. Η επιστολή έχει ως εξής:

 


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ

κ. ΤΣΑΥΤΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

ΜΕ ΘΕΜΑ: ”ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ”

ΠΡΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ

κ. ΤΣΑΥΤΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

ΚΟΙΝ.

1) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΚΩΝ/ΝΟ

2) ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

κ. ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟ

Τρίκαλα, 1-11-2013

 

ΘΕΜΑ: ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ

           

 

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

 

σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, με απόφασή σας μειώνεται ο χρόνος παραμονής των μετακινούμενων κτηνοτρόφων στις ορεινές περιοχές των Νομών Λάρισας, Καρδίτσας, Μαγνησίας–Σποράδων, στους τέσσερις μήνες από τους πέντε που ίσχυε μέχρι σήμερα (κατόπιν προτάσεως του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού).

Με μεγάλη έκπληξη, διαπιστώνουμε πως εξαιρείται ο Νομός Τρικάλων, ένας Νομός κατεξοχήν ορεινός και κτηνοτροφικός, οι κτηνοτρόφοι του οποίου αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με τους συναδέλφους τους στην υπολοιλη Θεσσαλία.

Επειδή, θέλουμε να πιστεύουμε ότι προφανώς εκ παραδρομής παραλήφθηκε ο Νομός μας από την  ανωτέρω ρύθμιση, παρακαλούμε για τη σχετική επανόρθωση έτσι ώστε να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος του Νομούς μας.

Με εκτίμηση

ΗΛΙΑΣ Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ

(Βουλευτής Τρικάλων)

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας