Του Παναγιώτη Πιλάτου*

Διάβασα με προσοχή Αρθρογραφία της κ. Δριτσέλη Παναγιώτας Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ν. Τρικάλων με Τίτλο ” Έτος δίκαιης ανάπτυξης και ισχυρής κοινωνικής ανταποδοτικότητας ”
Με τη πρώτη ανάγνωση θεώρησα πως η κ. Δριτσέλη περιέγραφε μια άλλη χώρα σε έναν άλλο πλανήτη, ίσως και σε έναν άλλο γαλαξία – Συγκεκριμένα στο κείμενο της επισημαίνει:
– Καθαρή οικονομική ανάπτυξη για το 2018
– Οι πολιτικές που άσκησε το κόμμα που υπηρετεί βελτίωσαν την καθημερινότητα των πολιτών, δημιούργησαν διεξόδους για τις μικρές επιχειρήσεις της επαρχίας(!!!), η πρόοδος του 2017 ήταν εμφανής σε όλους τους πολίτες και το καλύτερο πως σε 8 μήνες τελειώνει το μνημόνιο – τελειώνει η επιτροπεία(!!!).
Κ. Δριτσέλη δυστυχώς και λέω δυστυχώς διότι είστε νέος άνθρωπος, πως είστε (όχι προσωπικά εσείς μόνο αλλά η πλειοψηφία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α) η μεγαλύτερη πολιτική απογοήτευση που γνώρισε και δοκίμασε  η Ελληνική Κοινωνία. Εκστομίζεται ψεύδη χωρίς ίχνος πολιτικής ηθικής προσπαθώντας να χτίσετε το προφίλ σας πάνω στα συντρίμμια της μεσαίας τάξης.
Αλήθεια ποιους δείκτες διαβάζετε και βλέπετε αυτόν τον θετικό οργασμό στην καθημερινότητα των πολιτών του Νόμου και της χώρας στον οποίο (δυστυχώς) εκλέγεσθε;
Η κοινωνική ανταποδοτικότητα είναι το κοινωνικό μέρισμα του πλεονάσματος που προέκυψε από την υπερφορολόγηση των πάντων ;;
Πως αισθάνονται άραγε συνταξιούχοι των 480 ευρώ που τους δώσατε μέρισμα αλλα τους κόψετε 100-120 ευρώ τον ίδιο μήνα
Αλήθεια πως αισθάνεστε που επί των ημερών σας 1 στα 3 παιδιά είναι κάτω του ορίου της φτώχειας και του κοινωνικού  αποκλεισμού;
Πόσο υπερήφανη νιώθετε που η κυβέρνηση του κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη κάνει το ακριβώς αντίθετο;
Τι έχετε να πείτε σε αυτούς που αμείβονται μαύρα που δεν ξεπερνούν τα 380 ευρώ;
Αλήθεια εσείς θα ζούσατε με αυτά τα χρήματα; ή είναι γλυκιά η ασφάλεια της μηνιαίας βουλευτικής αποζημίωσης;
στην Ελλάδα της κρίσης
Είστε ευχαριστημένη με τα επίπεδα ανέργων ; Να σας θυμίσω πως στη Θεσσαλία το επίπεδο ανεργίας κυμαίνεται στο 25%
Με το συνεχιζόμενο Brain Drain; και εκεί ευχαριστημένη;
Με τις πολιτικές φορολόγησης σε βασικά αγροτικά προϊόντα όπως στο κρασί είστε και εκεί ευχαριστημένη;
Θα μπορούσα να συνεχίσω τις ερωτήσεις μου με άπειρα παραδείγματα. Αν υπάρχει έστω και λίγη πολιτική ηθική μέσα σας θα αναφωνήσετε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο τα παρουσιάζετε στο γεμάτο ψεύδη άρθρο σας. Λυπάμαι ειλικρινά ως πολίτης πρωτίστως που με εκπροσωπείτε στο κοινοβούλιο. Ως ΣΥ.ΡΙΖ.Α είστε η μεγαλύτερη πολιτική φόλα στην σύγχρονη κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας.
Κ. Δριτσέλη Θα κριθούν όλοι και όλα την ώρα που πρέπει. Αν ωστόσο θέλετε να πράξετε κάτι σωστό είναι να πείτε μια μεγάλη Συγγνώμη, εάν υπάρχει στο λεξιλόγιο σας η λέξη συγγνώμη, δεν θα αλλάξει τίποτα από τα όσα τραγικά έχετε κάνει ως κυβέρνηση. Ειλικρινά σταματήστε την κοροϊδία εις βάρος της Ελληνικής κοινωνίας και της γενιάς μου, που προσπαθεί τίμια και στις δικές της δυνάμεις να φτιάξει ένα καλύτερο παρόν και μέλλον.
* Ο Πιλάτος Παναγιώτης είναι Υπεύθυνος Νέων Μέσων της Νεολαίας του Ποταμιού.