Επιστολή Ταμήλου για τους υπαλλήλους του Παν. Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Επιστολή στον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο, για την εξαίρεση από τη διαθεσιμότητω των διοικητικών υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας, απέστειλε ο Μ. Ταμήλος Επιστολή στον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο, για την εξαίρεση από τη διαθεσιμότητω των διοικητικών υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας, απέστειλε ο Μ. Ταμήλος Rating: 0

Επιστολή Ταμήλου για τους υπαλλήλους του Παν. Θεσσαλίας

Επιστολή Ταμήλου για τους υπαλλήλους του Παν. Θεσσαλίας

Επιστολή στον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο, για την εξαίρεση από τη διαθεσιμότητω των διοικητικών υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας, απέστειλε ο Μ. Ταμήλος. Ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ περιγράφει την κατάσταση με το μειωμένο προσωπικό, καθώς και τις ανάγκες που δημιουργεί η μετεξέλιξη του ΤΕΦΑΑ σε Σχολή. Βέβαια, όλη αυτή την κατάσταση, την ψήφισε και ο κ. Ταμήλος.

Αναλυτικά η επιστολή

 

                                                 Τρίκαλα, 20 Σεπτ. 2013                                                                            ΕΠΕΙΓΟΝ

 

                                                Προς : Τον Υπουργό Παιδείας

                                                                   κ. Αρβανιτόπουλο


κ. Υπουργέ,

Σας γνωρίζω ότι το σύνολο των Διοικητικών Υπαλλήλων που υπηρετούν στη Γραμματεία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ανέρχεται σε 307 διοικητικούς υπαλλήλους, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων (ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Διοικητικού, μόνιμοι και αορίστου χρόνου).

Ο αριθμός αυτός κρίνεται εξαιρετικός μικρός σχετικά με τις ανάγκες διοικητικής υποστήριξης των Σχολών και των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ιδιαίτερα και μετά την συγχώνευση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας (με έδρα τη Λαμία).

Λαμβάνοντας υπόψη τη διασπορά των τμημάτων σε διάφορες πόλεις, η διαθεσιμότητα 40 διοικητικών υπαλλήλων, όπως με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα στον τύπο, θα δημιουργήσει αξεπέραστα προβλήματα στη λειτουργία των Σχολών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο οποίο προστέθηκε και μία επί πλέον Σχολή αυτή των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, με το Αρ. 193/17-9-2013 ΦΕΚ, τεύχος Α’.

Ενόψει της έκδοσης της Κ.Υ.Α. από το Υπουργείο Παιδείας και το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, που αφορά τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων, θεωρώ απαραίτητη την εξαίρεση του Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα λειτουργίας και ελλιπή διοικητική υποστήριξη του έργου του εκπαιδευτικού προσωπικού.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ Κ. ΤΑΜΗΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή