“Επιστρέφω σε λίγο” Reviewed by Momizat on . Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν να διαμαρτυρηθούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες σήμερα το πρωί στο κέντρο της Καρδίτσας. Την δυσκολία στις μετακινήσεις τους που αντιμ Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν να διαμαρτυρηθούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες σήμερα το πρωί στο κέντρο της Καρδίτσας. Την δυσκολία στις μετακινήσεις τους που αντιμ Rating: 0

“Επιστρέφω σε λίγο”

“Επιστρέφω σε λίγο”
karditsa1Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν να διαμαρτυρηθούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες σήμερα το πρωί στο κέντρο της Καρδίτσας.
Την δυσκολία στις μετακινήσεις τους που αντιμετωπίζουν καθημερινά την  ‘’επεστρεψαν’’ σε αυτούς που καταλαμβάνουν τους κοινοχρήστους χώρους και ιδίως τις ράμπες εισόδου στα πεζοδρόμια.
Ο πρόεδρος του σωματείου ΑΜΕΑ Καρδίτσας  Ηλίας Τσίγκας έδειξε με αυτό τον τρόπο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ΑΜΕΑ που χρησιμοποιούν την πολη με τα αμαξιδια καθημερινά.
Παρέταξε στην οδό Υψηλαντου δεκάδες αναπηρικά αμαξιδια με το σημείωμα ‘’Επιστρεφω σε λιγο’

Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους Καρδιτσιωτες, δήλωσ,ε ώστε κυρίως πριν σκεφτούν να παρκάρουν μπροστά σε μπάρα αναπήρων να σκεφτούν ότι μας απαγορεύουν να κάνουμε το πιο απλό,να περάσουμε…
Είναι, λοιπόν, καιρός, κάτι να γίνει… Υπενθυμίζουμε μια δράση προ 40 ημερών και στα Τρίκαλα…

Αφήστε το σχόλιο σας