Επιστρατεύει Σάκη η Έλενα, ο Αλ. Τσίπρας στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Πρωτοφανής για τη πολιτική ιστορία του τόπου, είναι η ένδεια στελεχών που παρουσιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η δυστοκία που εμφανίζει στη κ Πρωτοφανής για τη πολιτική ιστορία του τόπου, είναι η ένδεια στελεχών που παρουσιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η δυστοκία που εμφανίζει στη κ Rating: 0

Επιστρατεύει Σάκη η Έλενα, ο Αλ. Τσίπρας στα Τρίκαλα

Επιστρατεύει Σάκη η Έλενα, ο Αλ. Τσίπρας στα Τρίκαλα

Πρωτοφανής για τη πολιτική ιστορία του τόπου, είναι η ένδεια στελεχών που παρουσιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η δυστοκία που εμφανίζει στη κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Η διεύρυνση προς το παλαιό ΠΑΣΟΚ δεν απέφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ενώ το προσκλητήριο στη κοινωνία απέτυχε εν πολλοίς.

Το 2020 δεν έχει καμία σχέση με τη δεκαετία του 70` και τη συσπείρωση του κεντροαριστερού χώρου, που είχε επιτύχει τότε ο Ανδρέας Παπανδρέου. 

Η αποστροφή των άξιων πολιτών για τα κοινά, ακυρώνει κάθε ανάλογο επιχείρημα σήμερα κι αυτό το αντιλήφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας με το πλέον επώδυνο τρόπο.

Σε ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ  δεν έχει τη πολυτέλεια να μην επιστρατεύσει στελέχη σαν την Έλενα Παπαδοπούλου ή το μοναδικό του κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο κ. Σάκη Παπαδόπουλο εκ νέου, αφού έτσι κι αλλιώς η βουλευτική του θητεία δεν θα έχει ολοκληρωθεί. 

Κων. Κουτσονάσιος.

Σχόλια (1)

  • Γιατί όχι

    Γιατί όχι? Λέγεται ότι τα κατάφερε πολύ καλά στη θέση που είχε και ότι τώρα είναι κάπου στο εξωτερικό. Αν είναι πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ να πλασάρει καμμένα χαρτιά τουλάχιστον ας κατεβάσουν ανθρώπους που κάτι έχουν προσφέρει, έστω κι αν δεν είναι πολύ γνωστοί στην τοπική κοινωνία. Μήπως οι (η) άλλοι(η) ήτανε?

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή