"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Επιτέθηκε μαινόμενος σε Δημοτικούς Αστυνομικούς Καλαμπακιώτης επιχειρηματίας !!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα κληθεί πλέον να λογοδοτήσει επιχειρηματίας της Καλαμπάκας για την επίθεση με απειλές και χειροδικία εναντίον δημοτικών αστυνομικών για την στάθμευση οχημάτων στην κεντρική οδό της πόλης.

Αυτό αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες βάσει των οποίων το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι όταν οι δύο δημοτικοί αστυνομικοί περιπολούσαν στην οδό Τρικάλων προκειμένου να ελέγξουν εάν όλα βαίνουν καλώς σε ότι αφορά την στάθμευση στην συγκεκριμένη οδό η οποία ως γνωστό είναι απαγορευμένη.

 

Πλησιάζοντας οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας Καλαμπάκας σε κάποιο σημείο της Τρικάλων όπου βρίσκεται  κάποιο καφέ και κατά μήκος της οδού ήταν παράνομα παρκαρισμένα κάποια αυτοκίνητα άρχισαν να σφυρίζουν προειδοποιητικά ώστε οι κάτοχοί τους να τα απομακρύνουν, αποφεύγοντας να μοιράσουν κλήσεις.

Μεταξύ των ιδιοκτητών των οχημάτων και γνωστός Καλαμπακιώτης επιχειρηματίας όπως πληροφορούμαστε ο οποίος ζήτησε από τα όργανα της Δημοτικής Αστυνομίας να φύγουν και να μην κάνουν έλεγχο στην συγκεκριμένη περιοχή για ευνόητους προφανώς λόγους.

Αυτό φυσικά το αντέκρουσαν οι Δημοτικού Αστυνομικοί  λέγοντάς τον ότι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τη δουλειά τους και φυσικά να αστυνομεύσουν και την συγκεκριμένη οδό για την παράνομη στάθμευση.

Η επισήμανση αυτή, φαίνεται πως δεν ικανοποίησε τον επιχειρηματία ο οποίος επιτέθηκε αρχικά φραστικά εναντίον των Δημοτικών Αστυνομικών εκστομίζοντας κάποιες απειλές και κάποια στιγμή κινήθηκε εναντίον τους και τους έσπρωξε βίαια ζητώντας τους να φύγουν αμέσως.

Βέβαια το επεισόδιο όπως οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν δεν πήρε διαστάσεις με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αλλά οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας Καλαμπάκας, αφού αρχικά ενημέρωσαν τον προϊστάμενο τους πήγαν στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα όπου υπέβαλαν μήνυση εναντίον του επιχειρηματία ο οποίος διέφυγε της σύλληψης για να προσαχθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου, οπότε και θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο.

Σημειώνεται τέλος ότι κατόπιν αυτού  η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να επανεξετάσει το θέμα με την απαγόρευση της στάθμευσης στην οδό Τρικάλων καθότι το μέτρο όπως αρκετοί ισχυρίζονται δεν αποδίδει και δημιουργεί αρκετά προβλήματα σε καθημερινή βάση και ενίοτε εντάσεις μεταξύ οδηγών και των αρμοδίων οργάνων.

πηγη meteoravoice

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης