"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.9 C
Trikala

Επιτέλους …. έρχεται η ανάπτυξη στην Πύλη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εντατικές είναι οι εργασίες τις τελευταίες ημέρες, ανακαίνισης του πρώην κτιρίου του Ο.Τ.Ε στην Πύλη, για την λειτουργία ακόμη και πριν τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές του νέου καταστήματος OΠΑΠ-PLAY στην περιοχή.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση μετά από πολλά χρόνια που έχει γίνει στην Πύλη και αναμένεται να συμβάλει στον περαιτέρω οικονομικό..μαρασμό του Δήμου.!

Την ίδια στιγμή στα ορεινά της περιοχής δεν υφίσταται ουσιαστικά οδικό δίκτυο και αυτό δημιουργεί προβληματισμό στους τοπικούς άρχοντες, για το πως θα κατεβαίνουν οι κάτοικοι των απομακρυσμένων οικισμών προκειμένου να δοκιμάζουν την τύχη τους στο “επενδυτικό ίδρυμα.”

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είναι ανάπτυξη , είναι απλά λειτουργία ενός νομιμοποιημένου τζόγου, για να εισπράττονται φόροι, αντί να λειτουργούν μαύρα φρουτάκια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης