"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Επιτέλους ανοίγει ο διάλογος για το δρόμο Τρίκαλα – Άρτα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το δρόμο της υλοποίησης φαίνεται πως παίρνει η ολοκλήρωση της εθνικής οδού Τρικάλων – Άρτας μετά το προσωπικό ενδιαφέρον της βουλευτού Τρικάλων κ. Κατερ. Παπακώστα, η οποία θα έχει συνάντηση για το θέμα με τον υπουργό υποδομών Κ. Καραμανλή αύριο Παρασκευή.


Για το ίδιο ζήτημα είχε υπάρξει παρέμβαση προ ημερών του περιφερειακού συμβούλου της αντιπολίτευσης κ. Θαν.Τσιάρα, στο περιφερειάρχη κ.Κων.Αγοραστό.

Πρόκειται για έργο πνοής στη περιοχή και αφορά το τμήμα γέφυρα Αλεξίου – Αρματωλικό(12,5 km) που εκκρεμεί η υλοποίηση του για δεκαετίες.

Κων. Κουτσονάσιος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Παρντόν. Από βιασύνη(λόγω ενθουσιασμού) διάβασα ”ανοίγει επιτέλους ο δρόμος Τρίκαλα- Άρτα και προέβην σε δηλώσεις του τύπου ”ο Αγώνας τώρα δικαιώνεται”.
    Με την δεύτερη ματιά, προσγειώθηκα. Διότι μέχρι να δια-λογιστούμε* εμείς, θα …ζήσει ο Μάης (και δεν υπογράφω για εμάς). Μετακόμισαν τα μαλλιά από το κεφάλι μου στην γλώσσα μου να λέω κάθε καλοκαίρι σε αμέτρητους ”υπεύθυνους”, ρε παιδιά βάλτε στα δύσκολα μέρη του ένα μηχάνημα να καθαρίσει.Όλοι ναι λέγανε, έχεις δίκιο(το οποίο δεν είναι …βρώσιμο).
    *Για να …διαλογιστείς, απαραίτητη προϋπόθεση είναι, η ύπαρξη …λογικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης