Επιτέλους! Διπλή γέφυρα στο Κουτσόχερο Reviewed by Momizat on . Την ουσιαστική ολοκλήρωση του δρόμου Τρίκαλα - Λάρισα σηματοδότησε η νέα γέφυρα στο Κουτσόχερο. Δόθηκε χθες στην κυκλοφορία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, κάνοντ Την ουσιαστική ολοκλήρωση του δρόμου Τρίκαλα - Λάρισα σηματοδότησε η νέα γέφυρα στο Κουτσόχερο. Δόθηκε χθες στην κυκλοφορία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, κάνοντ Rating: 0

Επιτέλους! Διπλή γέφυρα στο Κουτσόχερο

Επιτέλους! Διπλή γέφυρα στο Κουτσόχερο

Την ουσιαστική ολοκλήρωση του δρόμου Τρίκαλα – Λάρισα σηματοδότησε η νέα γέφυρα στο Κουτσόχερο. Δόθηκε χθες στην κυκλοφορία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, κάνοντας ακόμη πιο ασφαλή τη μετακίνηση των οδηγών. Το έργο αποτελεί τμήμα της εργολαβίας για την  Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων. Το επισκέφτηκε το πρωί ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Πλέον και οι δύο γέφυρες είναι διπλής κυκλοφορίας, με δυο λωρίδες ανά κατεύθυνση, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή μετακίνηση των οχημάτων. Η ολοκλήρωση του έργου έγινε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά και την επανεκκίνηση της όλης διαδικασίας και με συντονισμένες προσπάθειες.
Οπως αναφέρει δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, σε δηλώσεις του για το έργο ο κ. Κ. Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «Ακόμα ένα τμήμα της Ε.Ο. Τρικάλων –Λάρισας παραδόθηκε στους πολίτες. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως αιρετή Περιφέρεια δεσμευτήκαμε θέτοντας ως στοίχημα την ολοκλήρωση του δρόμου, αυτού. Πλέον τα περισσότερα και μεγαλύτερα τμήματα του έργου έχουν παραδοθεί. Για να φτάσουμε σ’ αυτό το επίπεδο όμως δίναμε καθημερινά έναν μεγάλο αγώνα για να ξεμπλοκάρουμε διαδικασίες που καθυστερούσαν την πρόοδο των εργασιών. Συνεργαστήκαμε με όλους τους φορείς και τις υπηρεσίες για να πετύχουμε και σήμερα τα αποτελέσματα έρχονται στην κοινωνία. Μέσα από το σύνολο του έργου αυτού εκατοντάδες συνάνθρωποί μας βρήκαν δουλειά, κοινοτικά κονδύλια διοχετεύτηκαν στην τοπική αγορά και δημιουργήθηκε μόχλευση στην «πραγματική» οικονομία. Παραδίδουμε έναν σύγχρονο και ασφαλή δρόμο με πολλαπλά οφέλη για την κοινωνία»

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή