Επιτέλους! Η κυβέρνηση αποφασίζει για φθηνό πετρέλαιο θέρμανης Reviewed by Momizat on . Φθηνότερο πετρέλαιο θέρμανσης, μέσω της κατάργησης της εξίσωσης του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, προανήγγειλε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικον Φθηνότερο πετρέλαιο θέρμανσης, μέσω της κατάργησης της εξίσωσης του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, προανήγγειλε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικον Rating: 0

Επιτέλους! Η κυβέρνηση αποφασίζει για φθηνό πετρέλαιο θέρμανης

Επιτέλους! Η κυβέρνηση αποφασίζει για φθηνό πετρέλαιο θέρμανης

Φθηνότερο πετρέλαιο θέρμανσης, μέσω της κατάργησης της εξίσωσης του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, προανήγγειλε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου στη Βουλή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Μάρδα, από τον ερχόμενο Οκτώβριο, ο φόρος κατανάλωσης στο πετρέλαιο κίνησης θα οριστεί στα 33 λεπτά το λίτρο, ενώ στο θέρμανσης στα 6 λεπτά το λίτρο.

«Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να φέρει διάταξη νόμου, που θα επαναφέρει το προηγούμενο καθεστώς σε ό,τι αφορά τον φόρο κατανάλωσης του πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης», τόνισε, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, απαντώντας σε Ερώτηση του Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου.

Επισημαίνεται ότι, με τη ρύθμιση αυτή, αναμένεται η κατάργηση τους επιδόματος θέρμανσης (πετρελαίου).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή