Επιτέλους, καθαρίστε το πάρκο! Reviewed by Momizat on . Πόσες φορές δεν αναρωτηθήκατε πού θα μπορούσατε να κάνετε έναν περίπατο ή ποιος χώρος θα ήταν κατάλληλος για να παίξουν με ασφάλεια τα παιδιά σας; Πάντως «βγάζε Πόσες φορές δεν αναρωτηθήκατε πού θα μπορούσατε να κάνετε έναν περίπατο ή ποιος χώρος θα ήταν κατάλληλος για να παίξουν με ασφάλεια τα παιδιά σας; Πάντως «βγάζε Rating: 0

Επιτέλους, καθαρίστε το πάρκο!

Επιτέλους, καθαρίστε το πάρκο!

Πόσες φορές δεν αναρωτηθήκατε πού θα μπορούσατε να κάνετε έναν περίπατο ή ποιος χώρος θα ήταν κατάλληλος για να παίξουν με ασφάλεια τα παιδιά σας; Πάντως «βγάζει μάτια» η εικόνα από το κεντρικό πάρκο της πόλης  στον τομέα της καθαριότητας , το πάρκο Ματσόπουλου. Μάλιστα, κάποιες γυναίκες εξοργισμένες το πρωίτης Κυριακής ξεκίνησαν να μαζεύουν μόνες τους τα σκουπίδια μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση.
Και να πεις πως τις υπηρεσίες της καθαριότητας τις επωμίζεται το Κράτος, άντε, να δείξουμε μια ανοχή. Αλλά μιλάμε για ανταποδοτικές υπηρεσίες! Μιλάμε για δημότες που πληρώνουν δημοτικά τέλη για να έχουν τουλάχιστον μια καθαρή πόλη, το ελάχιστο και το αυτονόητο που δικαιούται να απαιτήσει ένας πολίτης. Ας φροντίσει η δημοτική αρχή τουλάχιστον να επιτελέσει τα ελάχιστα αλλά αναγκαία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή