"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Επιτέλους νευρολόγος στο Νοσοκομείο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά από δύο σχεδόν χρόνια καλύφθηκε η κενή θέση νευρολόγου στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Όπως σημειώνεται από το γραφείο ενημέρωσης της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας «με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μετά από σχεδόν δύο χρόνια κενούμενης θέσης, εξαιτίας του απρόσμενου θανάτου του αείμνηστου Γιάννη Παπακωνσταντίνου, το Νοσοκομείο Τρικάλων απέκτησε ξανά νευρολόγο.

Πρόκειται για την κυρία Ελένη Μπέλλου η οποία ορκίστηκε και ανέλαβε υπηρεσία πριν από λίγες μέρες.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, εντός του Δεκεμβρίου, θα επαναλειτουργήσει το νευρολογικό ιατρείο του νοσοκομείου, το οποίο θα εξυπηρετεί και ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση.
Το Γραφείο μας ήδη έχει έρθει σε επαφή με την κ. Μπέλλου, η οποία με χαρά δέχτηκε να υπάρχει συνεργασία για το καλό των πασχόντων, ενώ κι εμείς από την μεριά μας θα συνδράμουμε στο έργο της με όποιον τρόπο μπορούμε και μας ζητηθεί.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τις προσπάθειες της Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας προς την εξεύρεση λύσης στο κενό που είχε δημιουργηθεί, τόσο με ομιλίες σε συνέδρια, όσο και με αρθογραφία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, αλλά και να μην τονίσουμε τις προσπάθειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου Τρικάλων και προσωπικά του κ. Παρθένη, με τον οποίο βρισκόμασταν σε επικοινωνία από την αρχή σχεδόν που δημιουργήθηκε το πρόβλημα.

Είμαστε έτσι σε θέση να γνωρίζουμε ότι εργάστηκε με επιμονή και υπομονή, προκειμένου να καλυφθεί το δυσαναπλήρωτο κενό που είχε δημιουργηθεί.

Φυσικά, το αίτημα μας προς την πολιτεία για ενίσχυση του νευρολογικού δυναμικού στην Δυτική Θεσσαλία συνεχίζει να υπάρχει.

Θεωρούμε ότι θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον δύο νευρολόγοι σε κάθε νοσοκομείο ή να δημιουργηθεί και νευρολογική κλινική στην Δυτική Θεσσαλία, καθώς τόσο οι νευρολογικές παθήσεις, όσο και τα έκτακτα περιστατικά δημιουργούν υπέρμετρο φόρτο εργασίας, στον οποίο είναι δύσκολο να ανταπεξέλθει μόνο ένας νευρολόγος.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης