Επιτέλους φως στον Ε-65 Reviewed by Momizat on . Την άμεση έναρξη των διαδικασιών ολοκλήρωσης του οδικού άξονα κεντρικής Ελλάδος (Ε-65),προανήγγειλε η επίτροπος ανταγωνισμού της Ευρωπαικής Ένωσης, κα.Μαγκρέιτε Την άμεση έναρξη των διαδικασιών ολοκλήρωσης του οδικού άξονα κεντρικής Ελλάδος (Ε-65),προανήγγειλε η επίτροπος ανταγωνισμού της Ευρωπαικής Ένωσης, κα.Μαγκρέιτε Rating: 0

Επιτέλους φως στον Ε-65

Επιτέλους φως στον Ε-65
Την άμεση έναρξη των διαδικασιών ολοκλήρωσης του οδικού άξονα κεντρικής Ελλάδος (Ε-65),προανήγγειλε η επίτροπος ανταγωνισμού της Ευρωπαικής Ένωσης, κα.Μαγκρέιτε Βεστέιγιερ,σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες βράδυ. στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Τα αρμόδια κοινοτικά όργανα,μετά από δεκαετίες υπομονής, έχουν απηυδήσει από την ολιγωρία και διαπλοκή του εγχώριου πολιτικού συστήματος και έχουν πάρει πια την κατάσταση στα χέρια τους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως ανέφερε η ίδια,για την επέκταση κατά 20 έτη της σύμβασης παραχώρησης του αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλος,η Ελληνική κυβέρνηση αποδέχτηκε τίμημα 1Δις ευρώ,ενώ η επιτροπή πέτυχε με την επαναδιαπραγμάτευση, αύξηση μετά από λίγους μήνες κατά 600εκατ ευρώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή