Επιτέλους … Reviewed by Momizat on . Διαμάντι γίνεται σιγά σιγά το τμήμα του Ληθαίου από τη γέφυρα οδού Αρριανού μέχρι τη γέφυρα οδού Καρδίτσης. Τις τελευταίες 15 ημέρες η αρμόδια υπηρεσία Καθαριότ Διαμάντι γίνεται σιγά σιγά το τμήμα του Ληθαίου από τη γέφυρα οδού Αρριανού μέχρι τη γέφυρα οδού Καρδίτσης. Τις τελευταίες 15 ημέρες η αρμόδια υπηρεσία Καθαριότ Rating: 0

Επιτέλους …

lithaios

Διαμάντι γίνεται σιγά σιγά το τμήμα του Ληθαίου από τη γέφυρα οδού Αρριανού μέχρι τη γέφυρα οδού Καρδίτσης. Τις τελευταίες 15 ημέρες η αρμόδια υπηρεσία Καθαριότητας και «άμεσης επέμβασης» του Δήμου Τρικκαίων έχει προχωρήσει σε πλήθος εργασιών, που σχετίζονται με τον πλήρη καθαρισμό των όχθων και της κοίτης του ποταμού.
Ειδικά για την κοίτη, επιχειρείται ολόκληρη η αναμόρφωση του ποταμού, προκειμένου η ροή του νερού να γίνεται πλέον κανονικά. Ετσι, ο Ληθαίος αποκτά «πρόσωπο» μετά από χρόνια, έχοντας καθαριστεί η μικρή «ζούγκλα» που κυριαρχούσε και σε αυτό το τμήμα του ποταμού, καθώς το βόρεια τμήμα, όπως υπενθύμισε ο αντιδήμαρχος κ. Αλ. Πολυμερόπουλος, είχε καθαριστεί το περασμένο φθινόπωρο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή