ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ !!!! – Παραδίδεται αύριο Τρίτη ο αυτοκινητόδρομος Ε 65 χωρίς τελετές και παράτες Reviewed by Momizat on . Ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έγιναν στην περιοχή μας , ο περιβόητος αυτοκινητόδρομος Ε 65 είναι πανέτοιμος .  Αύριο Τρίτη παραδίδεται στην κυκλοφορία και η απ Ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έγιναν στην περιοχή μας , ο περιβόητος αυτοκινητόδρομος Ε 65 είναι πανέτοιμος .  Αύριο Τρίτη παραδίδεται στην κυκλοφορία και η απ Rating: 0

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ !!!! – Παραδίδεται αύριο Τρίτη ο αυτοκινητόδρομος Ε 65 χωρίς τελετές και παράτες

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ !!!! – Παραδίδεται αύριο Τρίτη ο αυτοκινητόδρομος Ε 65 χωρίς τελετές και παράτες

Ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έγιναν στην περιοχή μας , ο περιβόητος αυτοκινητόδρομος Ε 65 είναι πανέτοιμος . 

Αύριο Τρίτη παραδίδεται στην κυκλοφορία και η απόσταση για την Αθήνα για τους  πολίτες της Δυτικής Θεσσαλίας γίνεται πολύ πιο σύντομος .

Οι Τρικαλινοί θα εισέρχονται στον νέο αυτοκινητόδρομο από τους κόμβους  Μεγαλοχωρίου και  Λόγγου ενώ για διάστημα ενός μηνός περίπου δεν θα λειτουργούν τα διόδια Λόγγου και Σοφάδων  και η κυκλοφορία θα είναι ελεύθερη προκειμένου να γνωρίσει ο κόσμος τον νέο αυτοκινητόδρομο .

Δεν έχει προγραμματιστεί για αύριο καμία τελετή εγκαινίων .

Σήμερα έγιναν και οι τελευταίοι έλεγχοι ενώ  έχουν ολοκληρωθεί  οι εργασίες και στον συνδετήριο κλάδο Ξυνιάδας, που θα συνδέει τον Αυτοκινητόδρομο Ε65 με την υφιστάμενη Εθνική Οδό Λαμίας – Καρδίτσας (2,5 περίπου χιλιόμετρα μετά το χωριό Μεταλλείο).

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή