"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Επιτροπή του “Όχι” στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

oxi
Ένα φάντασμα πλανιέται στην Ευρώπη: το φάντασμα του ΟΧΙ του Ελληνικού λαού.
Όλες οι δυνάμεις της γερασμένης Ευρώπης (και όχι μόνο…) ενώθηκαν σε μια ιερή συμμαχία για να κυνηγήσουν αυτό το φάντασμα: η ΕΕ και η ΕΚΤ, το ΔΝΤ και οι οίκοι αξιολόγησης, το ευρωπαϊκό κι ελληνικό κεφάλαιο με όλους τους εκπροσώπους του, τραπεζίτες και βιομήχανοι, εφοπλιστές και καναλάρχες, ο Γιούνκερ και ο Ντάισενμπλουμ, χριστιανοδημοκράτες και σοσιαλδημοκράτες, η Μέρκελ κι ο Ολάντ, ο Λάτσης και ο Μπόμπολας, το Mέγκα και ο Σκάι, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, το Ποτάμι και το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ., δεκάδες πρώην και μετανοούντες αριστεροί τύπου ΔΗΜ.ΑΡ., ο Άνθιμος και οι μπίζνεσμεν της Εκκλησίας, οι μεγαλοδοδημοσιογράφοι στα ΜΜΕ σε πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο, οι δήθεν ανεξάρτητοι Δήμαρχοι και όλοι οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ των τελευταίων 40 χρόνων του τόπου μας, η “καλή κοινωνία” των Τρικάλων, όλη η επιχειρηματική και οικονομική ελίτ, όλοι οι διαχειριστές του ΕΣΠΑ και των ευρωπαϊκών κονδυλίων και οι σφουγγοκωλάριοι και κομματάρχες των βουλευτικών γραφείων που εμπορεύονταν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ας κάνουμε το φόβο τους πραγματικότητα!
Απέναντι σε όσους κατέστρεψαν την κοινωνία, έστειλαν τους ανθρώπους στην ανεργία, στις απολύσεις, στις αυτοκτονίες, στις κατασχέσεις, στη μετανάστευση, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, στα συσσίτια και στα σκουπίδια να ψάχνουν για φαγητό, στις λιποθυμίες υποσιτισμένων μαθητών και στα χιλιάδες λουκέτα.

Απέναντι σε όσους χρησιμοποίησαν το φόβο και την τρομοκρατία, τα ΜΜΕ και τους “παπαγάλους” τους, τα ΜΑΤ και τα χημικά, το ξύλο και την καταστολή, τις απειλές και τις απολύσεις, σε όσους τόλμησαν να ορθώσουν το ανάστημά τους, να απεργήσουν και να διαδηλώσουν όλα αυτά τα χρόνια.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ!
ΟΧΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ!
ΟΧΙ στις κανιβαλικές προτάσεις των δανειστών και στην επιβολή νέας αντιλαϊκής λαίλαπας.

ΟΧΙ στη συνέχιση της μνημονιακής βαρβαρότητας και στις αντιλαϊκές προτάσεις της κυβέρνησης των 47 σελίδων.
ΟΧΙ στην ευρωζώνη και την ΕΕ, τις τρόικες και τους “θεσμούς”.
ΟΧΙ στην καταπάτηση της λαϊκής κυριαρχίας και δημοκρατίας από τους δυνάστες-δανειστές.
ΟΧΙ στους αντεργατικούς μνημονιακούς νόμους, στην ανεργία και τη λιτότητα, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την κατάργηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και των λαϊκών ελευθεριών.

ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΤΑΓΗ!
Καμιά διαπραγμάτευση με όσους τσακίζουν τις ζωές μας!
Μονόδρομο δεν αποτελεί η αιώνια υποταγή στους ισχυρούς και η μοιρολατρία, μα η ατομική αξιοπρέπεια και η συλλογική δράση, ο αγώνας για μια καλύτερη και πιο δίκαια κοινωνία.
Και μπορούμε να ζήσουμε αλλιώς! Χωρίς χρέος, ΕΕ, ΔΝΤ, ευρώ και την κυριαρχία μιας μικρής οικονομικής ολιγαρχίας. Με τον λαό μας αφέντη και κυρίαρχο στον τόπο του και στις ζωές του, με αδερφοσύνη με όλους τους λαούς του κόσμου με τους οποίους δε μας χωρίζει τίποτε!

Καλούμε τον τρικαλινό εργαζόμενο κόσμο, τους ανέργους και τους υποαπασχολούμενους, τους παππούδες που βλέπουν τις συντάξεις τους να πετσοκόβονται κι αδυνατούν μέχρι και τα φάρμακά τους να πάρουν, που βλέπουν τα παιδιά τους άνεργα και τα εγγόνια τους να παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς, τις συλλογικότητες και τα σωματεία, τα εργατικά συνδικάτα και τους πρωτοπόρους αγωνιστές και συνδικαλιστές, τις πολιτικές οργανώσεις και τα κινήματα υπεράσπισης δικαιωμάτων και αλληλεγγύης, ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
ΜΑΖΙΚΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΛΑΪΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 8:00 μμ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης