Επιτυχής η άσκηση διάσωσης της Π.Υ. Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Με την αναμενόμενη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  στην περιοχή "Δούπιανη" η μεγάλη άσκηση της Πυροβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας με την ονομασία «METEORA RESCUE ΔΟΥΠ Με την αναμενόμενη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  στην περιοχή "Δούπιανη" η μεγάλη άσκηση της Πυροβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας με την ονομασία «METEORA RESCUE ΔΟΥΠ Rating: 0

Επιτυχής η άσκηση διάσωσης της Π.Υ. Καλαμπάκας

Επιτυχής η άσκηση διάσωσης της Π.Υ. Καλαμπάκας

Με την αναμενόμενη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  στην περιοχή “Δούπιανη” η μεγάλη άσκηση της Πυροβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας με την ονομασία «METEORA RESCUE ΔΟΥΠΙΑΝΗ – ΙΣΙΔΩΡΑ 2013».

Το σενάριο της άσκησης (με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας και για πρώτη φορά πραγματοποιηθείσα στη χώρα μας) προέβλεπε διάσωση τραυματία αναρριχητή από κάθετο βράχο των Μετεώρων σε ύψος 60 μέτρων, ενώ βρισκόταν κρεμασμένος από το σχοινί ασφαλείας στο κενό, από Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαμπάκας.

Στην άσκηση συμμετείχαν

α) Ευάγγελος Τσιορλίδας Επιπυραγός
β) Μπάτσιος Ευάγγελος
γ) Μπαταλογιάννης Χρήστος Π.Π.Υ
δ) Θεοδώρου Νικόλαος (πτυχίο β. Εκπαιδευτή από Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης )
(Επίσης όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην άσκηση είναι πτυχιούχοι της Ε.Ο.Ο.Α. ακόμη και οι δύο αναρριχητές τραυματίες)

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή